search
Duistere Netflix-thriller trapt over een paar dagen af: is dit de volgende hit?
Series / Nieuws

Duistere Netflix-thriller trapt over een paar dagen af: is dit de volgende hit?

Duistere komedie-serie Bodkin, met mysterieuze verdwijningen en geproduceerd door Obama's Higher Grounds, vanaf 9 mei op Netflix.

Op 9 mei 2024 zal Netflix zijn nieuwste duistere komedie-serie, Bodkin, lanceren. Voordat je in deze mysterieuze wereld duikt, zijn hier vijf vragen die je beantwoord moet hebben.

Waar gaat de serie over?


Bodkin is een duistere komische thriller die zich afspeelt in een Iers kuststadje genaamd Bodkin. Een team van podcasters begint een onderzoek naar de mysterieuze verdwijning van drie vreemden in dit idyllische stadje. Maar naarmate de podcasters dieper graven, ontdekken ze een verhaal dat veel groter en vreemder is dan ze ooit hadden kunnen vermoeden.

Een serie van Barack Obama?


Nou, de serie is niet bedacht door Barack Obama, maar hij is wel geproduceerd door het productiebedrijf Higher Grounds, dat gestart is door Barack en Michelle Obama.

Wie spelen er in de serie?


De drie hoofdpersonages zijn Gilbert Power, gespeeld door Will Forte, Dove, gespeeld door Siobhán Cullen, en Emmy, gespeeld door Robyn Cara. Gilbert is een Amerikaanse podcaster die op zoek is naar zijn Ierse roots, Dove is een onderzoeksjournalist uit Dublin, en Emmy is de assistent van Gilbert op de podcast. Will Forte zullen mensen wellicht herkennen van zijn vele typetjes in de Amerikaanse sketchcomedyserie Saturday Night Live.

Voor wie is deze serie?


Bodkin richt zich op liefhebbers van duistere komedie en thrillers met een vleugje mysterie. De serie is ook erg geschikt voor fans van Will Forte's The Last Man On Earth.Is de serie te bingen?


Ja, Bodkin is een serie die je kunt bingen. Het bestaat uit één seizoen van zeven afleveringen. Elke aflevering heeft een geschatte lengte van ongeveer een uur, dus het zou ongeveer zeven uur duren om het hele seizoen in één keer te kijken.

Bodkin zal vanaf 9 mei 2024 beschikbaar zijn op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Als jij de trailer van Bodkin kijkt, zeg jij dan: Kijken!

 • Jazeker

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Nee, lijkt me niets

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen