search
Ondanks een zwakke ontvangst trekt de nieuwste Netflix Original veel bekijks
Series / Nieuws

Ondanks een zwakke ontvangst trekt de nieuwste Netflix Original veel bekijks

De serie A Man in Full met onder andere Jeff Daniels staat nu op de vierde plaats in de Netflix Top 10.

De top 10 met series op Netflix heeft er weer een nieuwe titel bij. A Man in Full met Jeff Daniels staat namelijk op de vierde plaats en trekt dus behoorlijk wat kijkers in de eerste dagen na de première.

De miniserie is geregisseerd door de bekende namen Regina King (One Night in Miami…) en Thomas Schlamme (The Americans) en het verhaal is gebaseerd op het gelijknamige boek van schrijver Tom Wolfe.

Zwak ontvangen


Na 28 verzamelde recensies op Rotten Tomatoes mag duidelijk zijn dat de serie niet goed in de smaak valt bij de critici. De Tomatometer staat op slechts 43 procent. De publieksscore is met 53 procent helaas niet veel beter.

De serie vertelt het verhaal over Charlie Croker (Daniels), een vastgoedmagnaat uit Atlanta die meedogenloze vijanden heeft. Hij gaat plotseling failliet en moet zijn weg terug naar de top zien te vinden wanneer zijn imperium af begint te brokkelen.

Zelf beoordelen?


Uiteraard betekent een slechte ontvangst nog niet dat jij de miniserie niet leuk vindt. Beoordeel daarom de serie nu zelf op Netflix. Met zes afleveringen is A Man in Full zeker geen al te lange zit.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Weerhoudt een zwakke ontvangst jou het kijken naar een film of serie?

 • Ja

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Nee

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen