search
Josh Brolin is terug in het mysterieuze 'Outer Range': dit moet je weten over de fraaie thriller
Series / Nieuws

Josh Brolin is terug in het mysterieuze 'Outer Range': dit moet je weten over de fraaie thriller

Bereid je voor op een wild avontuur vol mysterie, sciencefiction en familiedrama in Outer Range.

Ben je klaar om een wild avontuur in te duiken? We hebben hier alles wat je moet weten voordat je begint aan het kijken van de serie Outer Range op Prime Video.

Waar gaat de serie over?


Outer Range begint als een typische neo-Western met ranchers en rivaliteit, maar neemt al snel een wending naar het onverwachte. Wanneer rancher Royal Abbott een mysterieus gat ontdekt in een van zijn weilanden, wordt het verhaal een mix van sciencefiction, mysterie en familiedrama. Bereid je voor op een avontuur vol tijdreizen, inheemse mystiek en de dunne grens tussen hemel en hel.

Wie spelen er in de serie?


De drie hoofdpersonages zijn Josh Brolin als Royal Abbott, de rancher die het mysterieuze gat ontdekt, Lili Taylor als Cecilia Abbott, de vrouw van Royal en Imogen Poots als Autumn, een raadselachtige vreemdeling met kennis over het gat.

Antwoorden op vragen?
Iedereen die seizoen 1 heeft gekeken zal weten dat dit seizoen voornamelijk vragen opwerpt. Acteur Josh Brolin heeft dan ook aangegeven voor seizoen 2 meer antwoorden te willen. Hij stelt dat dit vervolg een sneller seizoen wordt met meer oplossingen in plaats van mysteries. Dus als je graag antwoord wil op al je prangende vragen van seizoen 1, dan moet je natuurlijk op 16 mei gaan kijken.

Voor wie is deze serie?


Outer Range is perfect voor liefhebbers van avontuurlijke series met een hoge dosis raadsels. Als je houdt van een mix van neo-Western, sciencefiction en mysterie, is dit jouw serie.Is de serie te bingen?


Het eerste seizoen bestaat uit 8 afleveringen, elk van ongeveer een uur lang. Het tweede seizoen zal uit 7 afleveringen bestaan. Dus, als je vandaag begint heb je makkelijk het eerste seizoen afgekeken voordat het tweede seizoen online komt.

Outer Range is te zien op Prime Video, vanaf 16 mei 2024. Veel kijkplezier.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Heb jij het eerste seizoen van Outer Range al gezien?

 • Ja

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Nee

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen