search
Compleet nieuwe en rare Netflix-serie krijgt heerlijke 86 procent: "raarste serie waar hij ooit deel van uitgemaakt"
Series / Nieuws

Compleet nieuwe en rare Netflix-serie krijgt heerlijke 86 procent: "raarste serie waar hij ooit deel van uitgemaakt"

John Mulaney krijgt lovende kritieken van critici door zijn vreemde en chaotische humor.

Amerika bezoeken is voor velen een grote droom, maar gelukkig zijn er genoeg series die een sfeerimpressie kunnen geven voordat deze droom werkelijkheid wordt. Dit is ook het geval met de miniserie John Mulaney Presents: Everybody's in LA. Wat vinden critici eigenlijk van deze serie?

John Mulaney Presents: Everybody's in LA is een praatprogramma met slechts zes afleveringen. De serie maakt deel uit van het Netflix is a Joke Festival. Komiek John Mulaney neemt kijkers mee in een gek avontuur door Los Angeles met de grappigste mensen.

De raarste serie ooit


Komiek Jerry Seinfeld, bekend van de sitcom Seinfeld, liet al weten dat John Mulaney Presents: Everybody's in LA de "raarste serie is waar [hij] ooit van deel uitgemaakt heeft." Hoe raar hij de serie ook vond, critici op Rotten Tomatoes zijn laaiend enthousiast en geven de serie een fantastische score van 86%.

Wat maakt de serie dan zo goed? Volgens Rolling Stone komt dit doordat de serie "chaotisch, vreemd, onvoorspelbaar en totaal onnodig" is. Hoewel dit negatief klinkt, is dit volgens topcriticus EJ Dickson juist de reden waarom de serie zo goed is. Het grote budget en de humor van Mulaney helpen natuurlijk ook veel mee.

Een permanente presentator


Critici zijn zelfs zo enthousiast over Mulaney als presentator, dat zij dit als de perfecte kans zien om de komiek om te dopen tot een permanente presentator. "Hij is zo goed en de excentrieke serie die hij heeft opgebouwd is heerlijk onzinnig", aldus The Wrap.Mulaney heeft tot nu toe vooral stand-up comedy shows gedaan. Luidt John Mulaney Presents: Everybody's in LA misschien toch een nieuwe carrière in voor de komiek?

Netflix


John Mulaney Presents: Everybody's in LA is te streamen op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Heb jij eerder van John Mulaney gehoord?

 • Ja

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Nee

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen