search
Iconische sciencefictionserie trapt met ijzersterk ontvangst af: red de nieuwe hoofdrolspeler 'Doctor Who'?
Series / Nieuws

Iconische sciencefictionserie trapt met ijzersterk ontvangst af: red de nieuwe hoofdrolspeler 'Doctor Who'?

Ncuti Gatwa blaast met zijn charisma en kleurrijke kostuums nieuw leven in Doctor Who.

Doctor Who is een serie die geen introductie nodig heeft. Al sinds de jaren 60 maken de verschillende Doctors in de serie de meest bizarre en spannende gebeurtenissen mee. Is Doctor Who nog net zo goed als eerst of begint het einde in zicht te raken voor de serie?

Sinds de aankondiging dat Ncuti Gatwa de nieuwe Doctor zou worden, stond het internet vol met nieuwsartikelen en meningen. Heeft de Sex Education en Barbie-ster alle critici kunnen overtuigen?

Rotten Tomatoes


Op het moment van schrijven scoort Doctor Who een bijna perfecte score van 98% op Rotten Tomatoes. Gatwa heeft zijn talent kunnen bewijzen en Doctor Who nieuw leven ingeblazen.

Voor Daily Telegraph (UK) is Gatwa de nieuwe grote ster: "De belangrijkste aanwinst van de nieuwe Doctor Who is Gatwa, die de serie door zijn charisma volledig draagt."

Oogverblindende extremen


Ook Guardian is laaiend enthousiast over Gatwa: "Gatwa profileert zich onmiddellijk als een geweldige Doctor. [Hij is] indrukwekkend in zijn kleurrijke kostuums en in staat om de oogverblindende extremen van de Doctor uit te drukken."Volgens veel critici, waaronder Aramide Tinubu van Variety, is Gatwa de perfecte keuze voor de nieuwe Doctor Who: "Met zijn megawatt-glimlach en kleurrijke kostuums duikt hij in de rol en zorgt voor een verfrissende dynamiek die het seizoen uniek en betoverend maakt."

Disney+


Doctor Who is te streamen op Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Doctor Who lijkt niet zo populair in Nederland, of ben jij wel een fan?

 • Ik ben fan

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Geen fan

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen