search
4 dikke aanraders op NPO Plus: duidelijke topseries met bekroonde acteurs
Series / Specials

4 dikke aanraders op NPO Plus: duidelijke topseries met bekroonde acteurs

Vier spannende series op NPO Start/Plus om te kijken dit weekend met je vrienden of familie.

Het is helemaal niet nodig om tientallen abonnementen te hebben op grote streamingdiensten zoals Netflix, Videoland en Disney+. Er staan genoeg mooie en spannende series op NPO Start/Plus.

Bekijk hieronder de lijst met vier goede aanraders om dit weekend te kijken. Roep je familie of vrienden bij elkaar en geniet van een gezellige avond met de beste series.

PandoreMet een stevige score van 7,5/10 op IMDb is Pandore op NPO Plus een goede aanrader voor kijkers die van een spannende thriller houden. Deze politieke thriller geeft een nieuw beeld van de chaotische wereld van de politiek.

Pandore gaat over de lange strijd tussen de politie en justitie. De serie volgt de campagne van de conservatieve partij, twee weken voor de verkiezingen. Door een onverwachte gebeurtenis komen vier mensen bij elkaar om hun eigen waarheid te verdedigen tegen de leugens van de anderen.The Ex-WifeKan je geen genoeg krijgen van spannende thrillers? Dan is The Ex-Wife de perfecte serie voor jou. The Ex-Wife is gebaseerd op het gelijknamige boek van Jess Ryder en gemaakt door Catherine Steadman van Downton Abbey.

The Ex-Wife volgt het ogenschijnlijk goede huwelijk van Tasha (Céline Buckens) en Jack (Tom Mison). Niets is echter minder waar. Tasha wordt geteisterd door de ex van Jack, Jen (Janet Montgomery).Murder in ProvenceEen vakantie in de Franse regio de Provence. Dat klinkt als een fantastisch idee. Deze droom wordt een nachtmerrie in Murder in Provence op NPO Plus wanneer onderzoeksrechters Antoine Verlaque en Marine Bonnet een reeks misdrijven moeten onderzoeken.

De Britse detectiveserie Murder in Provence bestaat uit slechts drie afleveringen, maar deze duren allemaal ongeveer 90 minuten. In deze afleveringen, die eigenlijk kleine speelfilms zijn, schitteren Nancy Caroll (An Ideal Husband) en Roger Allam (V for Vendetta) ]in de hoofdrollen.SantosEen nieuw leven opbouwen met je partner is voor iedereen een spannende stap, maar voor Glenn en Yola blijkt dit een groot probleem. Ze proberen beide hun grootste dromen na te jagen, maar worden tegengewerkt door de criminele acties van hun vrienden en familie.

De Nederlandse dramaserie Santos op NPO Plus is geregisseerd door Giancarlo Sánchez (vooral bekend van zijn werk aan Mocro Maffia) en Ivan Barbosa. Really Love actrice Yootha Wong Loi-Sing en Piece of My Heart-acteur Yannick Jozefzoon schitteren samen in de hoofdrollen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Je moet kiezen: ga je dan Pandore of Santos kijken?

 • Pandore

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Santos

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen