search
Bijzonder geliefde en goddelijke fantasyserie van Netflix is na 4 jaar terug
Series / Specials

Bijzonder geliefde en goddelijke fantasyserie van Netflix is na 4 jaar terug

'Blood of Zeus' seizoen 2 is vanaf vandaag eindelijk te zien op Netflix.

Vier jaar lang wachten fans al op seizoen 2 van Blood of Zeus. En vandaag is het eindelijk zover: het seizoen staat op Netflix. Dit is alles wat je moet weten over de geanimeerde fantasyserie.

Waar gaat Blood of Zeus over?


Blood of Zeus, voorheen bekend als Gods & Heroes, speelt zich af in de mythologische Griekse oudheid. De serie draait om Heron, een halfgod en zoon van Zeus.

Eerst leeft hij als een gewone burger in het oude Griekenland, maar wanneer hij zijn echte afkomst ontdekt krijgt hij een nieuw doel in zijn leven. Hij moet de aarde en Olympus redden van een demonisch leger.

Waar is de serie op gebaseerd?


De serie haalt inspiratie uit de Griekse mythologie. Het hoofdpersonage Heron is echter gecreëerd voor de serie, al bestaan er in de Griekse mythologie wel soortgelijke halfgoden. Blood of Zeus presenteert zichzelf als een mythe die door de tijd heen verloren is gegaan.

Wat kun je verwachten van seizoen 2?


Het tweede seizoen van de serie verschijnt pas vier jaar na het eerste. Dat komt door het animatieproces, dat veel tijd kost. Seizoen 2 zal focussen op de missie van Heron om zijn broer te redden uit de onderwereld. Maar Hades, de god van de onderwereld, ligt op de loer met een plan…



Kun je het seizoen bingen?


Seizoen 2 van Blood of Zeus bestaat net als seizoen 1 uit acht afleveringen. Als je tijd hebt is het seizoen dus prima te bekijken in een weekend.

Is de serie wat voor jou?


Als je seizoen 1 van Blood of Zeus hebt afgekeken, ben je waarschijnlijk ook van plan dit seizoen een kans te geven. Maar ook als je fan bent van anime zoals Castlevania en fantasy zoals Precy Jackson and the Olympians is deze serie een aanrader.

Seizoen 2 van Blood of Zeus is vanaf vrijdag 10 mei te zien op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Blood of Zeus is een anime: kijk jij wel eens naar dergelijke animatieseries op Netflix?

 • Ja

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Nee

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen