search
Goed nieuws voor de thrillerhit 'Special Ops: Lioness' met een 7,7 op de IMDb
Series / Nieuws

Goed nieuws voor de thrillerhit 'Special Ops: Lioness' met een 7,7 op de IMDb

De pakkende spionagethriller behoorde tot een van de best bekeken premières van de zender Paramount+.

Special Ops: Lioness wist op op een positieve manier de aandacht te trekken van zowel de pers als het publiek. De serie is van de hand van maker Taylor Sheridan, die eerder gigantisch scoorde met Yellowstone.

Variety bericht dat er een tweede seizoen komt voor de populaire serie. Nicole Kidman, Zoe Saldaña en Morgan Freeman keren alle drie terug in hun rollen, tevens krijgt Freeman een vaste rol.

Bestaand programma


Kidman en Saldaña zullen in het nieuwe seizoen taken van uitvoerend producent op zich nemen. Het tweetal deelt deze met Jill Wagner en Taylor Sheridan zelf.

Het verhaal is fictief, maar Special Ops: Lioness is geïnspireerd op een bestaand militair programma in de Verenigde Staten. Het betreft een training om terroristische organisaties te bestrijden. Saldaña speelt de rol van Joe, die haar beroepsverplichtingen moet combineren met haar privé-leven.

Omgedoopt


Het tweede seizoen van de hitserie zal omgedoopt worden tot Lioness, maar aan de spanning en spectaculaire actie zal niets veranderen. Jeff Grossman, topman bij Paramount+ deed de volgende uitspraak in een verklaring: "We kijken alleen maar uit naar meer suspense en daverende actie in het tweede seizoen. Taylor Sheridan en zijn getalenteerde team weten deze als geen ander op het scherm te brengen".



Special Ops: Lioness kun je bekijken op SkyShowtime.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Heb jij Special Ops: Lioness gezien?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen