search
Mysterie en spanning staan centraal in nieuwe thrillerserie op Disney+: 'Past Lies'
Series / Nieuws

Mysterie en spanning staan centraal in nieuwe thrillerserie op Disney+: 'Past Lies'

Nieuwe Spaanse thriller-dramaserie Past Lies op Disney+ vertelt verhaal van mysterieuze verdwijning op Mallorca.

Disney+ brengt binnenkort een nieuwe Spaanse thriller-dramaserie uit genaamd Past Lies oftewel Las largas sombras. Voordat je deze serie gaat kijken, hebben we vijf vragen voor je beantwoord.

Waar gaat de serie over?


Past Lies vertelt het verhaal van een groep vrouwen wiens levens drastisch veranderen wanneer de overblijfselen van een klasgenoot van de middelbare school, die vijfentwintig jaar geleden verdween tijdens een reis naar Mallorca, plotseling worden ontdekt. De eerste uit de vriendgroep die hiermee in aanraking komt is inspecteur Paula Ríos, de jongere zus van de overleden vrouw.

Is de serie op een boek gebaseerd?


Ja, het is gebaseerd op de roman Las largas sombras van Elia Barceló. Deze roman vormt de basis voor het verhaal van de serie en biedt de inspiratie voor de intrigerende plot en de complexe personages. Elia Barceló is een gerenommeerde Spaanse schrijver wiens werk bekend staat om zijn diepgaande verkenning van menselijke emoties en relaties.

Wie spelen er in de serie?


De drie hoofdpersonages worden gespeeld door Elena Anaya, bekend van The Skin I Live In, Belén Cuesta uit La casa de papel en Itziar Atienza, bekend van Plan de fuga.

Voor wie is deze serie?


Past Lies is voor liefhebbers van spannende drama's die houden van intriges, vriendschap en mysterie.

Is de serie te bingen?


Ja, de serie bestaat uit zes afleveringen en is dus gemakkelijk te bingen. Het zou ongeveer zes uur duren om de hele serie in één keer te bekijken.Past Lies is sinds afgelopen vrijdag te zien op Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Ben jij al begonnen aan Past Lies op Disney+?

 • Ja

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Nee

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen