search
Nieuwste romkom-hit van Netflix van een topregisseur staat direct bovenaan de top 10
Films / Nieuws

Nieuwste romkom-hit van Netflix van een topregisseur staat direct bovenaan de top 10

Op moederdag scoort de moeder van de bruid direct goed op de streamingdienst Netflix.

De Netflix Top 10 was heel even in handen van de stevige actiethriller Miss Bala. Nu domineert een andere vrouw de lijst, namelijk "de moeder van de bruid" in de romantische Netflix-komedie Mother of the Bride, geregisseerd door een succesvolle filmmaker.

De regisseur van Mother of the Bride is namelijk Mark Waters, bekend van grote films als Freaky Friday, Mean Girls en The Spiderwick Chronicles. Dit keer werkte Waters samen met onder andere Brooke Shields.

Direct op #1


De nieuwste Netflix-hit komt direct binnen op de eerste plaats. Verwacht overigens geen ijzersterk ontvangen komedie. Mother of the Bride staat op slechts 17 procent op de Tomatometer en de publieksscore is met 22 procent ook erg laag op Rotten Tomatoes.

"Alsof de film wordt aangestuurd door een algoritme dat scènes invoegt die komen uit de veel grappigere films," schrijft Manuel Betancourt van AV Club. "De film van Waters slaagt er niet in om gedenkwaardige scènes op te leveren."

Nu te zien


De titel van de film doet al snel denken aan Father of the Bride uit 1991, maar daar heeft de Netflix-film niets mee te maken. Wil je Mother of the Bride toch een kans geven, dan vind je de film nu op Netflix.De officiële synopsis van Netflix: Een zorgzame moeder vliegt naar een tropisch eiland voor de bruiloft van haar dochter en ontdekt dat de vader van de bruidegom haar ex is, die ze al vele jaren niet heeft gezien.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Heb jij Mother of the Bride al gekeken?

 • Ja

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Nee

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen