search
4 verborgen en fascinerende topseries op Netflix die je waarschijnlijk nog niet gezien hebt
Series / Nieuws

4 verborgen en fascinerende topseries op Netflix die je waarschijnlijk nog niet gezien hebt

Sommigen waren bekend, en nu wat minder. En sommigen hebben mensen nog helemaal niet gezien.

Netflix betrad op 11 september 2013 de Nederlandse markt en sindsdien is hun catalogus gegroeid tot enorme hoogte. Te midden van deze lading aan topseries zitten er verborgen juweeltjes tussen die vaak over het hoofd worden gezien. We hebben vier van deze pareltjes voor je uitgelicht. Zijn deze wat voor jou?

All the Light we Cannot SeeDeze historische dramaserie is een van die titels waarin het publiek het totaal niet eens is met de critici. Op Rotten Tomatoes krijgt de serie van het publiek een prima score van 81%.

All the Light we Cannot See, de epische boekverfilming van Anthony Doerr's roman, is zowel prachtig als aangrijpend en volgt een onwaarschijnlijke vriendschap die opbloeit tegen de wrede achtergrond van de Tweede Wereldoorlog.
To the LakeSpanning en sensatie in Rusland. Deze acht afleveringen tellende serie kreeg sinds het uitkomen in 2020 louter lovende kritieken. Op de Tomatometer krijgt de serie een score van 81% van het publiek, en de critici lopen er met een perfecte score van 100% al helemaal mee weg.

In To the Lake wordt het einde van de beschaving bedreigd door een vreselijke ziekte. Een groep mensen zet hun leven, liefde en menselijkheid op het spel in een wrede strijd om te overleven.
Liebes KindDeze Duitse dramaserie bleef met de zes mysterieuze afleveringen een tikkeltje onder de radar in Nederland. Desalniettemin waardeerden critici en publiek de serie met zeer hoge cijfers. Op Rotten Tomatoes krijgt de serie de perfecte score van 100%.

In de spannende misdaadthriller Liebes Kind heropent de politie een onopgeloste vermissingszaak nadat een vrouw is ontsnapt aan haar ontvoerder.
A Series of Unfortunate EventsEen cast van bekende sterren in een serie met vermakelijke, humoristische en soms frustrerende momenten. De serie is inmiddels wat weggezakt in de collectieve parate kennis van serie-kijkend Nederland, maar mensen blijven het leuk vinden. Het scoort een bijna perfecte 96% op Rotten Tomatoes.

Nadat ze hun ouders zijn verloren in een mysterieuze brand, moeten in Lemony Snicket's A Series of Unfortunate Events de drie overgebleven weeskinderen van de familie Baudelaire door een reeks ontberingen heen komen in een poging de donkere familiegeheimen te ontrafelen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Je moet een van de volgende series kiezen om te kijken, welke wordt het: Liebes Kind of All the Light we Cannot See

 • Liebes Kind

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • All the Light we Cannot See

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen