search
Deze Marvel-serie komt in 2025 eindelijk naar Disney+
Series / Nieuws

Deze Marvel-serie komt in 2025 eindelijk naar Disney+

Deze serie is al een tijdje klaar, maar door verschuivingen in het schema en de strategie van Marvel, komt hij pas in 2025 uit.

Disney+ heeft inmiddels zo vaak verschuivingen aangebracht in hun schema, dat zelfs wij soms de draad kwijt zijn wanneer welke serie nu precies verschijnt.

Gelukkig is er nu in elk geval duidelijk over de aankomende Marvel Studios-series. Zo werd bekend dat WandaVision-spinoff Agatha All Along in september 2024 verschijnt en Daredevil: Born Again in maart 2025.

Nieuw logo


Maar dat is niet alles: Ironheart, de serie over het personage dat we voor het eerst zagen in Black Panther: Wakanda Forever, zal officieel verschijnen in 2025. Een exacte datum is helaas nog onbekend.

Disney onthulde tevens een nieuw logo voor de serie. Dit logo kun je hieronder bekijken.

Personage met een verleden


Black Panther-regisseur Ryan Coogler is als uitvoerend producent verbonden aan de serie. Chinaka Hodge, scenarist van Snowpiercer en The Midnight Club, is de hoofdzakelijke schrijver van de serie.Ironheart is overigens geen volledig nieuw personage. Het personage had een eigen Marvel Comics-reeks die werd bedacht door Brian Michael Bendis en Mike Deodato.

Ambitieuze miniserie


De zesdelige miniserie werd gefilmd in Atlanta en Chicago. Die opnames werden eerder dit jaar afgerond. Nu wordt er hard gewerkt aan de visuele effecten en het verdere post-productieproces.

Naast Dominique Thorne als Ironheart zien we in de serie ook acteurs als Alden Ehrenreich (Solo: A Star Wars Story, Oppenheimer) en Anthony Ramos (Transformers: Rise of the Beasts).
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Zit jij te wachten op deze spin-off van Black Panther: Wakanda Forever?

 • Jazeker!

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Nee, overkill

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen