search
Ster uit 'The Matrix' speelt grote rol in Netflix-serie van Arnold Schwarzenegger
Series / Nieuws

Ster uit 'The Matrix' speelt grote rol in Netflix-serie van Arnold Schwarzenegger

De actieheld gaat met een andere ster van formaat weer een nieuw avontuur aan.

Vorig jaar maakte een van de grootste actiehelden uit Hollywood zijn debuut op het kleine scherm in FUBAR op Netflix. In het aankomende tweede seizoen krijgt Arnold Schwarzenegger het gezelschap van een icoon uit The Matrix.

Niemand minder dan Carrie-Anne Moss voegt zich namelijk bij de cast van FUBAR seizoen twee. Velen kennen de Canadese actrice van haar rol als Trinity in de spectaculaire kaskraker The Matrix, uit 1999.

Flinke geschiedenis


Moss zal in het tweede seizoen van FUBAR in de rol kruipen van een voormalig Oost-Duitse spion die een gepassioneerd verleden heeft met het personage dat Schwarzenegger speelt.

In het tweede seizoen speelt Schwarzenegger weer de rol van Luke Brunner, een CIA-agent die op het punt staat om met pensioen te gaan. Na zijn laatste missie waar hij een collega moest zien te redden, dat uiteindelijk zijn dochter bleek te zijn, is hij terug en staat hij weer oog-in-oog met allerlei nieuwe vijanden.

Femme Fatale


Eén van die nieuwe vijanden is een oude vlam uit Luke's verleden. Ze vormt een ernstige bedreiging, die de wereld dreigt te vernietigen, als ze niet eerst Luke's leven weet te vernietigen.Onlangs heeft Schwarzenegger een hartoperatie ondergaan, dus heeft het opnemen van seizoen twee even op zich laten wachten.Nu de opnames voor seizoen twee zijn gestart, zal de serie binnenkort weer te zien zijn.

Kijk in de tussentijd alle afleveringen van FUBAR op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Heb jij FUBAR met Arnold Schwarzenegger op Netflix gezien, of staat deze nog op je watchlist?

 • Gezien

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Op Watchlist

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen