search
Bizar gerucht over 'Mr. & Mrs. Smith': "waarom een cliffhanger verpesten?"
Series / Nieuws

Bizar gerucht over 'Mr. & Mrs. Smith': "waarom een cliffhanger verpesten?"

De actieserie, gebaseerd op de film uit 2005, kreeg te maken met een eigenaardig gerucht.

De reboot van de spionagefilm Mr. & Mrs. Smith is door Donald Glover ontwikkeld en ook speelt hij hierin een hoofdrol. Prime Video gaf goedkeuring voor een tweede seizoen.

Variety berichtte echter dat Glover en zijn medehoofdrolspeelster Maya Erskine niet langer in Mr. & Mrs. Smith zouden spelen. Dit zouden bronnen medegedeeld hebben. Glovers co-showrunner Francesca Sloane reageerde op dit verhaal in een gesprek met EW.

Cliffhanger


De showrunner gaf aan dat er werkelijk geen snars van dit verhaal klopt. Sloane: "Ik had het er gisterenavond met Donald [Glover] over en we zeiden tegen elkaar 'over welke bronnen hebben ze het?'. We hebben niet voor niks het seizoen geëindigd met een cliffhanger; die gaan we toch niet verpesten?".

Momenteel zijn er nog geen afleveringen geschreven. Sloane gaf aan dat ze niets wilde verklappen over het tweede seizoen, behalve dat "onthuld wordt wat er in seizoen 1 is gebeurd".

Eigen draai


Mr. & Mrs. Smith geeft een eigen draai aan de film uit 2005. De serie bevat een flinke dosis actie, maar richt zich daarnaast ook op de relatie tussen de twee hoofdpersonen. Het 'echtpaar' Smith heeft een opdracht en moet in dit kader doen alsof ze gelukkig getrouwd zijn. Dit laatste blijkt voor het tweetal minstens zo uitdagend als hun geheime missie.Mr. & Mrs. Smith kun je streamen op Prime Video.

LET OP!! Onderstaand bronartikel bevat mogelijk spoilers!!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Heb jij het eerste seizoen van Mr. & Mrs. Smith' op Prime Video gezien?

 • Ja

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Nee

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen