"Peggy Carter is Back"-promo voor Marvels 'Agent Carter'

Het tweede seizoen begint 5 januari.

Bram de Groot, 27 november 2015 19:46


Het barst ondertussen van de Marvel series. Naast Netflixs Daredevil en Jessica Jones biedt ook ABC twee series. Agents of S.H.I.E.L.D. is hiervan de bekendste, maar ook Agent Carter weet de aandacht te trekken. Binnenkort verschijnt namelijk het tweede seizoen op de zender. Hierboven een nieuwe promo.

Bovengenoemde series maken allen op hun eigen manier deel uit van het Marvel Cinematic Universe. De gebeurtenissen in de films hebben echter een grotere impact op de series, dan andersom. Agent Carter kijkt bijvoorbeeld terug op de carrière van het personage Peggy Carter, onder meer te zien in de MCU-film Captain America: The First Avenger.

In het tweede seizoen van Agent Carter keert Hayley Atwell terug als agente bij SSR (Strategic Scientific Reserve). Voor haar gevaarlijkste opdracht tot op heden verhuist ze van New York naar Los Angeles. Vanaf 5 januari op de Amerikaanse zender.

Bron: Television Promos

Lees meer over: agent carter, series, marvel Studios, seizoen 2, 2016, regisseurs, captain america, joe johnston, joe russo, anthonu russo, James D Arcy, Lyndsy Fonseca, Angie Martinelli, januari, promo

Informatie over de serie: Agent Carter

Populair nieuws