search
Netflix komt met goed nieuws voor 'Jurassic World'-fans: Meer avonturen op komst
Series / Nieuws

Netflix komt met goed nieuws voor 'Jurassic World'-fans: Meer avonturen op komst

Netflix en de makers hebben voorlopig nog genoeg te vertellen over de jongens op Isla Nublar.

Het begon ooit als een film in 1993 en is inmiddels uitgegroeid tot een gigantische franchise. De wereld van Jurassic Park is groter dan ooit en de animatieserie Jurassic World: Chaos Theory doet daar nog een schepje bovenop.

Afgelopen donderdag onthulde Netflix de programmering voor aankomende periode en liet daarbij weten dat de serie vernieuwd is voor een tweede seizoen. De nieuwe lichting afleveringen moeten eind dit jaar nog uitkomen.

Meer avonturen in dinoland


Jurassic World: Chaos Theory is de opvolger van Jurassic World: Camp Cretaceous (in het Nederlands respectievelijk Jurassic World: De Chaostheorie en Jurassic World: Kamp Krijtastisch).

De serie volgt de groep personages jaren nadat ze per ongeluk strandden op het eiland Isla Nublar en nu een omvangrijke samenzwering onderzoeken, die gericht is tegen een van de groepsleden.

Genoeg te vertellen


Als het aan showrunner Scott Kreamer ligt, blijven de series voorlopig wel even uitkomen. Hij vertelt: "We hebben genoeg verhalen te vertellen. Ik weet niet of het zo lang als Kamp Krijtastisch zal lopen, maar waar we ons in de tijdlijn bevinden, is er nog genoeg te ontdekken."Bekijk alle afleveringen van Jurassic World: Chaos Theory op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Stelling: Netflix moet een live action-serie maken van Jurassic World

 • Eens

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Oneens

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen