search
Disney+ pakt groots uit aankomende dagen
Series / Nieuws

Disney+ pakt groots uit aankomende dagen

In deze volle week zijn er op Disney+ meer dan genoeg series te streamen.

Hieronder het wekelijkse overzicht met de drie meest opvallende series uitgelicht, inclusief trailer.

The Acolyte


Verschijnt op: Woensdag 12 juni | Release: Seizoen 1 - aflevering 3 | Genre: Actie / Avontuur / Drama | Kijk op: Disney+

The Acolyte onderzoekt een stelsel vol geheimen en duistere krachten en niet alles is wat het lijkt.Welcome to Wrexham


Verschijnt op: Woensdag 12 juni | Release: Seizoen 3 | Genre: Documentaire / Sport | Kijk op: Disney+

Rob McElhenney en Ryan Reynolds runnen de Wrexham Association Football Club en proberen van deze underdogs een succes te maken dat iedereen inspireert. De docuserie volgt Rob en Ryan van Hollywood tot Wales terwijl ze een spoedcursus als clubeigenaren krijgen en belicht hoe het lot van de club is verbonden met het lot van de stad.Grey's Anatomy


Verschijnt op: Donderdag 13 juni | Release: Seizoen 20 | Genre: Drama / Romantiek | Kijk op: Disney+

In deze intense, medische dramaserie worden Meredith Grey en haar collega-artsen van Grey Sloan Memorial Hospital gevolgd. Elke dag moeten ze beslissingen nemen over leven en dood. Ze zoeken steun, en soms meer, bij elkaar en komen erachter dat relaties, net als de geneeskunde, niet zwart-wit zijn.Overige series nieuw op Disney+


Hieronder de overige series die deze week op Disney+ verschijnen.

9 juni: Go! Go! Loser Ranger (seizoen 1 - aflevering 10) - Animatie / Actie / Avontuur - Nu hun oude schuilplaats en bazen zijn weggevaagd, sluiten de overlevende Dusters een geheime overeenkomst met de Ranger Force om deel te nemen aan de wekelijkse confrontatie op zondag, die ze altijd verliezen. Vechter D is deze poppenkast beu en komt in actie om voor altijd alles te veranderen.

11 juni: Clipped (seizoen 1 - aflevering 3) - Biografie / Drama / Sport - Deze serie gaat over het dramatische einde van het eigenaarschap van Donald Sterling van de Los Angeles Clippers, terwijl het team onder leiding van coach Doc Rivers op jacht gaat naar het kampioenschap.

12 juni: Uncle Samsik (seizoen 1 - aflevering 12-13) - Drama / Geschiedenis - Dit verhaal speelt zich af in de jaren 60 van de vorige eeuw, en draait om twee mannen, hun trots, hebzucht en vriendschap.

12 juni: Tracker (seizoen 1 - aflevering 9) - Misdaad / Drama - In Tracker speelt Justin Hartley de rol van Colter Shaw, een eenzame survivalist die door het land zwerft en op zoek is naar beloningen. Hij gebruikt zijn speurvaardigheden om burgers en politie te helpen bij het oplossen van allerlei mysteries, en tegelijkertijd worstelt hij met zijn gebroken gezin.

12 juni: Undead Unluck (seizoen 1 - aflevering 22) - Animatie / Actie / Avontuur - Fuko Izumo, een meisje met de gave 'ongeluk', brengt ongeluk aan iedereen die haar aanraakt. Wanneer Fuko zelfmoord wil plegen, verschijnt er plotseling een ondode met een onsterfelijk lichaam. Hij is blij dat hij eindelijk iemand heeft gevonden die hem een echte dood kan bezorgen.

12 juni: Mission: Yozakura Family (seizoen 1 - aflevering 7) - Animatie / Actie / Komedie - Een verre van normale familie. Taiyo Asano, de 'ultieme introvert', verloor zijn familie bij een tragisch ongeluk. De enige met wie hij kan praten, is zijn jeugdvriendin Mutsumi Yozakura, die een geheim bewaart als erfgename van een familie van spionnen. Haar broer Kyoichiro, een zeer ervaren spion, heeft het op Taiyo gemunt. Om zichzelf te redden, trouwt Taiyo met Mutsumi en sluit hij zich aan bij de familie Yozakura. Het begin van een unieke missie.

15 juni: The Fable (seizoen 1 - aflevering 11) - Animatie / Actie / Komedie - Fable is een onoverwinnelijke huurmoordenaar die zijn tegenstander in minder dan zes seconden kan uitschakelen. Maar op een dag moet hij van zijn baas een jaar lang een gewoon leven leiden en niemand doden. Dus neemt Fable een coole, grappige en enigszins excentrieke pauze van het moorden.

15 juni: Doctor Who (seizoen 1 - aflevering 7) - Avontuur / Drama / Sciencefiction - De Doctor en zijn reisgenoot Ruby Sunday reizen door tijd en ruimte, met avonturen, helemaal van het Regency-tijdperk in Engeland tot door oorlog verscheurde toekomstige werelden. Tijdens hun avonturen in de TARDIS – een tijdreizend schip in de vorm van een politietelefooncel – komen ze ongelooflijke vrienden en gevaarlijke vijanden tegen, waaronder een angstaanjagend snottermonster en de machtigste vijand van de Doctor tot nu toe.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Heb jij een abonnement op Disney+?

 • Ja

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Nee

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen