search
Eerste recensies Disney+-serie 'The Chi' seizoen 6: kijken of skippen?
Series / Nieuws

Eerste recensies Disney+-serie 'The Chi' seizoen 6: kijken of skippen?

'The Chi' seizoen 6 krijgt zeer gemengde recensies van trouwe kijkers.

Het Amerikaanse drama The Chi heeft al vijf volledige seizoenen achter de rug. Nu is de grote vraag of seizoen 6 de moeite waard is of dat de serie het eigenlijk op moet geven. Op Rotten Tomatoes geven kijkers hun eerlijke mening over het nieuwe seizoen.

The Chi is gemaakt door Lena Waithe en gaat over een wijk in het zuiden van Chicago. De serie vertelt het heftige verhaal van enkele vreemden die op een onverwachte manier in elkaars leven komen.

Rotten Tomatoes


Dit seizoen heeft helaas geen recensies van critici op Rotten Tomatoes, maar wel een paar kritische reacties van kijkers. Hoewel enkele kijkers erg enthousiast zijn over de serie, blijft de score hangen op een magere 46% (op het moment van schrijven).

De meest uitgesproken recensie is die van Draymond G. Hij schrijft: "Ik heb elk seizoen van The Chi gezien en het is erger geworden. Ik vond het begin geweldig, maar dit seizoen is onzin. Ik heb mijn kostbare tijd verspild met kijken."

Positieve recensies


Echter, veel kijkers zijn erg enthousiast over de serie. Zo legt GCGC uit dat "degenen die teleurgesteld zijn dat de serie niet alleen maar over geweld en bendes gaat, de neiging hebben om hun mening het luidst te uiten." Maar dat betekent natuurlijk niet dat dit de mening van iedere kijker is.De serie krijgt ook positieve reacties op de groei van de personages. Zo schrijft Ra G: "Ik ben dol op de groei en ontwikkeling van sommige personages. Vic en Darnell zijn enorm gegroeid." De kijker vindt het seizoen tot nu toe "oké", maar hoopt dat het "beter wordt".

Disney+


Ben je benieuwd geworden naar dit spannende verhaal? Stream dan The Chi op Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Ben jij fan van de serie The Chi op Disney+?

 • Ja

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Nee

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen