search
Deze aangrijpende scène in 'Mindhunter' werd onverwacht goedgekeurd
Series / Nieuws

Deze aangrijpende scène in 'Mindhunter' werd onverwacht goedgekeurd

Niet elke regisseur staat open voor suggesties van de acteurs of actrices.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Filmmaker David Fincher heeft in zijn omvangrijke carrière veel bijgedragen aan de entertainmentindustrie, en staat als regisseur bekend om alles tot in detail uit te werken en vast te leggen.

Soms staat hij echter ook open voor suggesties. Zo ook in het door velen geliefde Mindhunter. Hoofdrolspeler Jonathan Groff had voor zijn personage van FBI-agent Holden Ford een aantal goede ideeën.

Geen clichés, maar originaliteit


Groff is altijd groot bewonderaar van Fincher geweest en zag het als een droom die uitkwam om met Fincher samen te werken. Tijdens het werken aan Mindhunter zag de acteur ruimte voor verbetering in een bepaalde scène.

De schrijvers en Fincher waren namelijk bezig de relatie tussen Holden en zijn vriendin Debbie (Hannah Gross) af te ronden, en Groff stelde voor om een scène te maken waar het uitmaken van een relatie een keer niet ontaardt in chaos, en waarin Holden de situatie intellectueel analyseert.

Misstap van Netflix


Fans van Mindhunter hebben Netflix nog steeds niet vergeven dat de serie geen derde seizoen kreeg. De streamingdienst vond de serie destijds te duur in verhouding tot het aantal kijkers. Ook Fincher heeft inmiddels laten weten dat de serie nu echt definitief voorbij is.Gelukkig zijn er altijd nog twee seizoenen van het zeer geliefde Mindhunter te streamen op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Scoort Mindhunter bij jou hoger of lager dan een 8?

 • Een 8 of hoger

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Lager dan een 8

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen