search
Deze vier fantastische series op NPO Start en NPO Plus mag je absoluut niet missen
Series / Specials

Deze vier fantastische series op NPO Start en NPO Plus mag je absoluut niet missen

Ontdek vier aanbevolen series op NPO Start en NPO Plus zonder prijzige abonnementen.

Abonnementen op grote streamingdiensten worden de laatste tijd steeds duurder. Er komen meer opties, meer reclames en ondertussen blijven de prijzen maar strijgen. Gelukkig staan er heel veel leuke series op de Nederlandse NPO Start/ Plus. Bekijk hieronder vier leuke aanraders.

AnoniemDeze Nederlandse misdaadserie op NPO Start is geregisseerd en geschreven door Diederik van Rooijen. Hij heeft gewerkt aan projecten zoals Meiden van De Wit, Penoza en De Stamhouder.

In Anoniem is Jurre een geschiedenisleraar en is getrouwd met Sarah, de Officier van Justitie. Ze zijn beiden verwikkeld in de criminele wereld, maar weten dit niet van elkaar.ZinaOok Zina is een Nederlandse serie. De hoofdrollen worden gespeeld door Soumaya Ahouaoui, Dunya Khayame, Jouman Fattal, Asma El Mouden en Sofia Yousfi. De serie is te zien op NPO Start. Je hebt dus geen abonnement nodig om de serie te streamen!

Zina gaat over vijf vriendinnen van Marokkaans-Nederlandse afkomst. Ze proberen allemaal hun plek in de wereld te vinden, maar dat gaat niet iedereen even makkelijk af. Bovendien delen de vriendinnen niet altijd dezelfde mening, wat voor grote conflicten kan zorgen.

The Pembrokeshire MurdersDeze misdaadserie op NPO Plus gaat over de waargebeurde moorden van de seriemoordenaar John Cooper. Het verhaal is gebaseerd op het boek The Pembrokeshire Murders: Catching the Bullseye Killer van Steve Wilkins.

De serie gaat in op zijn gruwelijke daden nadat adjunct-korpschef Steve Wilkins de onopgeloste zaken heropende. Cooper is veroordeeld voor een dubbele moord in 1985, een dubbele moord in 1989, de verkrachting van een 16-jarig meisje en de aanranding van een 15-jarig meisje.It's a SinVoor onze laatste aanrader blijven we in de jaren 80. It's a Sin op NPO Plus speelt zich namelijk in 1981 af. De 18-jarige Ritchie Tozer gaat naar Londen om te studeren. Tegelijk loopt Roscoe Babatunde weg van huis en probeert Colin Morris-Jones zijn carrière te beginnen op het bekende Savile Row.

Deze Britse dramaserie is bedacht door Russel T. Davies en geregisseerd door Peter Hoar. Beiden hebben gewerkt aan de iconische serie Doctor Who.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen