search
Dit opvallende detail in 'The Last of Us' maakt fans nog steeds kwaad
Series / Nieuws

Dit opvallende detail in 'The Last of Us' maakt fans nog steeds kwaad

Fans zijn boos over dit detail van Ellie in het nieuwe seizoen van The Last of Us.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Begin 2023 kwam The Last of Us uit en veel fans van de videogame waren benieuwd hoe de serie eruit zou zien. Dit apocalyptische verhaal heeft ondertussen een hele grote fanbase opgebouwd, maar toch zijn velen van hen boos over dit detail.

Redelijk snel nadat seizoen 1 uitgekomen was, werd aangekondigd dat The Last of Us een tweede seizoen zou krijgen. Het eerste seizoen kreeg heel veel positieve reacties en kijkers waren dan ook meteen benieuwd naar het vervolg.

Foto van set


Hoewel het eerste seizoen een groot succes was, kreeg de serie enige kritiek. Het uiterlijk van de personages kwam namelijk niet volledig overeen met dat van de game en dit is precies het punt waarom fans boos zijn over het tweede seizoen.

Er zijn enkele foto's gedeeld van achter de schermen terwijl de cast en crew het tweede seizoen aan het filmen waren. Op deze foto is Bella Ramsey te zien in het kostuum van Ellie. Ellie draagt haar haren los, draagt een pistool en heeft een tatoeage.

De tatoeage


Fans op X zijn boos geworden over deze tatoeage, met name over de plaatsing en de grootte. In de videogame is de tatoeage namelijk veel groter dan op de foto.De tatoeage van Ellie heeft veel betekenis, aangezien een mot een symbool is van de dood (een thema dat centraal staat in The Last of Us). Bovendien symboliseert de tatoeage Ellie als een mot. Ze zoeken beide namelijk het licht op, hoe donker en duister de situatie ook is.

HBO Max


Sommige fans denken dat de tatoeage er simpelweg kleiner lijkt door de manier waarop de foto is genomen. Hoe de tatoeage er echt uit ziet, zullen we helaas pas te zien krijgen als The Last of Us Part II in 2025 uitkomt op HBO Max.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

The Last of Us: beste serie uit 2023

 • Eens

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Oneens

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen