search
Vurige en vergeten film uit 2022 is nu opeens hot op Netflix
Films / Netflix Kijktip

Vurige en vergeten film uit 2022 is nu opeens hot op Netflix

Sinds enkele dagen trekt de film Mr. Malcolm's List veel bekijks op Netflix.

Soms komen er op Netflix recente films voorbij die nog niet eens zo oud zijn, maar door veel mensen waarschijnlijk alweer vergeten waren. Zo'n film is waarschijnlijk Mr. Malcolm's List uit 2022. De film staat de sinds enkele dagen in de Netflix Top 10 en nu op plaats zes.

De regie van de film, door Netflix omschreven met keywords als charmant, romantisch en comedy, lag in handen van de onbekende Emma Holly Jones. Ze werkte samen met bekendere namen zoals Freida Pinto, Sope Dirisu, Oliver Jackson-Cohen en Theo James.

Sterk ontvangen


Ondanks dat de $2 miljoen kostende film het financieel niet denderend deed, was de ontvangst erg sterk. Op de Tomatometer staat de film op een fraaie 83 procent na 117 recensies. De publieksscore staat op een mooie 82 procent.

"Mr. Malcolm's List verwijst naar talloze Regency-films, maar onderscheidt zich niet echt van de rest. Het is echter wel een onderhoudende ode aan het werk van Jane Austen," aldus de critics consensus van Rotten Tomatoes.

Nu te zien
Als je Mr. Malcolm's List wil zien, dan vind je de film nu hier op Netflix.In de film wordt een jonge vrouw afgewezen door de meest kritische vrijgezel in Londen en vraagt dan haar jeugdvriendin om zijn ideale match te worden, alleen maar om zijn hart te breken.

Ook interessant
Nostalgie doet het ijzersterk op Netflix: geliefde serie keert terug en staat gelijk in de top 10
Na de acht seizoenen van That '70s Show van de Amerikaanse zender FOX verscheen begin vorig jaar het eerste seizoen van het vervolg That '90s Show. Dit keer is niet FOX de zender, maar verschijnt de sitcom… lees verder
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Heb jij Mr. Malcolm's List al gezien?

 • Ja

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Nee

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen