search
Grote plannen met 'Spider-Man'-serie met Nicolas Cage
Series / Nieuws

Grote plannen met 'Spider-Man'-serie met Nicolas Cage

Nicolas Cage heeft onthulde hoeveel afleveringen we kunnen verwachten in het eerste seizoen.

Nicolas Cage heeft onthuld uit hoeveel afleveringen zijn nieuwe serie Spider-Man: Noir zal bestaan. Dagblad The New Yorker interviewde de acteur over zijn illustere carrière, en daarbij kwam ook zijn nieuwste project ter sprake.

Spider-Man Noir geldt als een recente fanfavoriet onder liefhebbers van de films Spider-Man: Into the Spider-Verse en Across the Spider-Verse. Toch is de beslissing dat juist over hem een live-action serie wordt gemaakt verrassend te noemen.

Meer duidelijkheid


Tijdens het interview liet Cage het volgende vallen over het aantal afleveringen en hoelang elke aflevering ongever zal duren. Aldus Cage:

"Elke aflevering is zo'n 45 minuten. We hebben het over acht afleveringen, het equivalent van vier films die we in vijf maanden filmen. En daarnaast moet ik me voorbereiden op twee films die ik daarna ga maken."

Nog niet klaar met acteren


Cage kondigde eerder aan met pensioen te willen gaan, maar voorlopig ziet het er niet naar uit dat daar sprake van gaat zijn. Voor de fans van Rage Cage alleen maar goed nieuws natuurlijk.In Spider-Man: Noir zien we een oudere versie van de superheld in het New York City van de jaren '30. Volgens iemand die betrokken is bij het project zou het een afgesloten 'universum' betreffen en draagt het hoofdpersonage niet de naam Peter Parker.

Noir is terug!


Cage verzorgde eerde de stem van Noir in de twee bejubelde Spider-Verse films. Gezien hij heeft getekend voor de serie, lijkt hij geen genoeg te kunnen krijgen van het personage.

Spider-Man: Noir zal uiteindelijk te streamen zijn via Prime Video. Wanneer precies is nog onbekend.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Heb jij vertrouwen in deze Marvel-serie?

 • Ja

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Nee

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen