MTV- series 'Faking It' en 'Akward' vieren feest in Amsterdam

Faking It en Akward vieren feest

Nieuwe seizoenen van beide series gaan 16 maart in première.

Michelle Iwema, 24 februari 2016 om 15:27

Twee van de populairste gescripte series van MTV zijn Faking It en Akward. Van beide series zal op 16 maart aanstaande een nieuw seizoen in première gaan in de Benelux en daarom kwamen van elk van deze series een van de hoofdrolspelers, Katie Stevens uit Faking It en Jillian Rose Reed uit Akward , naar Nederland voor een feestelijk evenement in The Hoxton in Amsterdam. Daar werden de eerste afleveringen van het nieuwe seizoen in hun bijzijn vertoond met aansluitend onder meer een Q&A met de twee actrices.


Van Faking It zal het derde seizoen in première gaan. Deze romantische komedie over twee beste vrienden (gespeeld door Rita Volk en Katie Stevens) die dolgraag populair willen zijn. Na talloze pogingen om bij groepjes aan te sluiten, komen ze per ongeluk uit de kast als lesbiennes. Dat blijkt een gouden zet, want ze zijn meteen de sterren van de school. Alleen blijkt het wel moeilijk om deze neprelatie in stand te houden zonder in de war te raken van hun gevoelens. In het derde seizoen draait het allemaal om vriendschap en hoe moeilijk het kan zijn deze in stand te houden.Akward gaat over muurbloempje Jenna Hamilton die na een ongeluk begint op te vallen en aandacht krijgt van haar klasgenoten. Alleen is dit niet het soort aandacht waarop ze hoopte. De show volgt Jenna's leven op een grappige en totaal herkenbare manier. Van Akward verschijnt vanaf 16 maart het tweede deel van het vijfde seizoen. Hierin komt Jenna erachter dat leven na de middelbare school nog net zo 'akward' is als altijd.

Credit MTV – Samuel van Leeuwen

Bron: MTV

Lees meer over: Akward, Faking It, Jenna Hamilton, Rita Volk, Katie Stevens, MTV, feest, premiere, Amsterdam, The Hoxton, nieuw seizoen, Jillian Rose Reed

Populair nieuws