search
Charlie Cox wil Bullseye als schurk in 'Daredevil' seizoen 3
Series / Nieuws

Charlie Cox wil Bullseye als schurk in 'Daredevil' seizoen 3

De acteur zou ook graag meer Kingpin willen zien in het volgende seizoen

In het eerste seizoen lag de focus van Daredevils conflict op de Kingpin en in het tweede seizoen op The Punisher, Elektra en The Hand. Maar wie zou het mogelijk kunnen opnemen tegen de waaghals in het waarschijnlijke derde seizoen? Hoofdrolspeler Charlie Cox liet tijdens een interview met Screen Rant weten dat hij heel graag Bullseye als tegenstander zou willen hebben:


''Als we het geluk hebben om meer seizoenen van Daredevil te mogen maken, kan ik me haast niet voorstellen dat Bullseye niet komt opdagen. Het zou geweldig zijn om hem op een gegeven moment als tegenstander te hebben. Het is een personage met behoorlijk wat diepgang, en hij heeft een interessante relatie met Karen Page.''

Cox liet daarnaast weten dat hij ook graag meer zou willen zien van Vincent D'Onofrio's Wilson Fisk, alias Kingpin, in het nieuwe seizoen:

''Ik zou graag meer willen zien van Wilson Fisk. Het zou mooi zijn als we Vincent D'Onofrio terug zien in nieuwe afleveringen. Er zijn nog genoeg verhalen te vertellen over Daredevil en Wilson Fisk. We zagen hoe Fisk de Kingpin werd aan het einde van het eerste seizoen, dus het zou gaaf zijn als we daar op voort kunnen bortduren in seizoen 3 of 4.''

De hoofdrollen in het tweede seizoen van Daredevil worden naast Cox gespeeld door Deborah Ann Woll (als Karen Page), Elden Henson (als Foggy Nelson), Scott Glenn (als Stick) en Rosario Dawson (als Claire Temple). Nieuwe toevoegingen aan de cast zijn Jon Bernthal (als The Punisher) en Elodie Yung (als Elektra). Het nieuwe seizoen, dat uit dertien afleveringen bestaat, is nu te streamen op Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen