Lucas Till is de nieuwe MacGyver

Lucas Till is de nieuwe MacGyver

De acteur kennen we onder meer van de X-Men franchise.

Jim Pedd, 22 maart 2016 om 14:30

The Hollywood Reporter meldt dat Lucas Till, de 25-jarige acteur die Havok speelt in de X-Men-films de nieuwe MacGyver is. Hij neemt daarmee het stokje over van acteur Richard Dean Anderson, die in de jaren tachtig te zien was als de iconische actieheld. Naast Till zijn er nog twee andere acteurs gecast.
Het betreft Joshua Boone en George Eads. Van eerstgenoemde weten we enkel dat hij een regular wordt. Eads zal de rol van Lincoln spelen, een samenzweringsdenker die voor de regering werkt. David von Ancken regisseert de pilot en James Wan produceert hem.

”Mijn oorspronkelijke concept [voor de reboot] was dat we een jonge MacGyver moesten volgen, eentje die naar Boston ging, een van de grootste universiteiten,” vertelde Wan over de reboot. ”Hij is zo slim dat hij nooit in de gewone wereld zou passen. Hij is een beetje een outsider, slim en weet zoveel van wetenschap en wiskunde en bouwkunde. […] In mijn versie krijgt hij ergens de schuld van, iets dat hij gemaakt heeft dat iedereen wil hebben en nu heeft iemand daar een wapen van gemaakt en heeft iedereen het op hem voorzien. Hij moet op de vlucht en zijn naam zuiveren, zoals Will Smith in ‘Enemy of the State’.”

Bron: THR

Lees meer over: macgyver, lucas till, cbs, reboot, richard dean anderson, franchise, james wan, joshua boone, george eads, david von ancken

Populair nieuws