Seth Rogen verfilmt stripreeks 'The Boys' als tv-serie

Rogen doet dit net als bij AMC's Preacher samen met Evan Goldberg.

Zilko Tarici, 07-04-2016 18:23

Nu hun verfilming van Garth Ennis' Preacher compleet is en AMC de eerste aflevering ervan zal uitzenden op 22 mei a.s., richten scenaristen/producenten Seth Rogen en Evan Goldberg zich nu op de tv-versie van een andere geliefde stripreeks van Ennis. Rogen en Goldberg zullen namelijk een serie gebaseerd op The Boys maken voor Cinemax. Rogen en Goldberg worden bij de productie van de serie vergezeld door Neil Moritz van Original Film en Sony TV. Eric Kripke (bedenker van Supernatural) zal de scenario's van The Boys schrijven.
The Boys gaat over een speciaal Black Ops-team van de CIA dat de superhelden van onze wereld nauwlettend in de gaten moet houden van de Amerikaanse overheid. Een van de leden van The Boys is Wee Hughie, een man wiens vriendin werd omgebracht door een superheld. Hughie moet het nu samen met zij kompanen opnemen tegen superhelden die op het verkeerde pad zijn geraakt.

Rogen en Goldberg regisseerden eerder de pilot-aflevering van Preacher, alsmede de films This Is The End en The Interview. Ze zullen ditzelfde ook doen voor de pilot van The Boys. Ennis zal dienen als uitvoerend producent van de serie.

In 2010 was Adam McKay (The Big Short, Anchorman) nog van plan om een film te maken van The Boys voor Columbia Pictures. McKay wilde toen graag Simon Pegg hebben als Wee Hughie, aangezien Hughie's uiterlijk de overduidelijke visuele inspiratiebron vormde voor het personage.


Bron: Deadline

Lees meer over: the boys, seth rogen, evan goldberg, preacher, garth ennis

Populair nieuws