Eerste synopsis 'Game of Thrones' seizoen 6

HBO maakt er ergens ook wel een grap van.

Jim Pedd, 8 april 2016 10:08

Game of Thrones keert op 24 april terug naar HBO. De Amerikaanse zender heeft nu een eerste synopsis vrijgegeven voor het nieuwe seizoen, die weer duidelijk maakt waar HBO in gelooft. Jon Snow (Kit Harington) is volgens de kabelzender écht dood en maakt geen kans meer op leven.
”Jon Snow (Kit Harington) is dood. Daenerys (Emilia Clarke) ontmoet een sterke man. Cersei (Lena Headey) ziet haar dochter opnieuw.” De aflevering draagt verder de titel The Red Woman, wat uiteraard een verwijzing is naar Melisandre (Carice van Houten), die vermoedelijk met een flinke identiteitscrisis kampt.

Er is verder ook een uitgebreide synopsis van het zesde seizoen vrijgegeven. ”Na de schokkende ontwikkelingen aan het einde van seizoen vijf, waaronder Jon Snows bloederige lot in de handen van de muitende manschappen in Castle Black, de bijna-doodervaring van Daenerys in de vechtputten van Mereen en de publieke vernedering van Cersei in de straten van King’s Landing, hergroeperen de overlevenden van alle delen van Westeros en Essos zich om vooruit te blijven gaan, onvermijdelijk richting hun eigen lotsbestemming. Bekende gezichten vormen nieuwe allianties om hun strategische kansen op overleving te vergroten en nieuwe personages komen op om de machtsbalans in het oosten, westen, noorden en zuiden te verstoren.”

Lees meer over: Game of thrones, hbo, synopsis, aflevering 1, the red woman, kit harington, jon snow, Melisandre, carice van houten, emilia Clarke, lena headey

Informatie over de serie: Game of Thrones

Populair nieuws