search

Ons nieuws van vrijdag 8 april 2016

Marvels 'Cloak and Dagger' wordt tv-serie
Series / Nieuws

Marvels 'Cloak and Dagger' wordt tv-serie

Opnieuw een superheldenserie.

De tv-tak van het Marvel Cinematic Universe wordt opnieuw een beetje groter. Dit keer wordt er een serie gemaakt over Marvels Cloak and Dagger. De serie is besteld door ABC en zal uitgezonden worden op Freeform (eerder bekend als ABC Family) een zender gericht op jonge kijkers.

Volgens Variety wordt het een superheldenliefdesverhaal rond de personages Tandy Bowen en Tyrone Johnson. Dit zijn twee tieners met compleet andere achtergronden die tijdens hun relatie moeten zien om te gaan met nieuw verkregen superkrachten.

Tandy kan krachtige lichtstralen uitzenden en Tyrone kan anderen later overspoelen door de duisternis. Ze merken dat ze hun krachten gezamenlijk kunnen inzetten, al gaat dit niet altijd samen met hun prille liefdesrelatie.

Er wordt op dit moment gezocht naar een schrijver en een cast. Het mag duidelijk zijn dat de serie zich gaat richten op het "Young Adult"-publiek.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eerste clip HBO's 'Game of Thrones'
Series / Video/clip/featurette

Eerste clip HBO's 'Game of Thrones'

Bekijk hoe Davos Seaworth het levenloze lichaam van Jon Snow beschermt.



Na eerder de eerste synopsis van het zesde seizoen van hitserie Game of Thrones vrij te hebben gegeven, heeft HBO nu ook de eerste clip online gezet. Hierin krijgen we een langere versie te zien van een stukje uit de eerder verschenen trailer. Toen zagen we nog heel kort dat Liam Cunninghams Davos Seaworth zei "Ik ben nooit zo'n goede vechter geweest, dus mijn excuses voor wat je op het punt staat te zien."

Nu is de clip vrijgegeven die meer van deze scène laat zien. Davos blijkt zijn zwaard te trekken om samen met een paar vrienden van Jon Snow (Kit Harington) diens lichaam te beschermen. Middels bovenstaande video kan je de clip bekijken én hoor je Cunningham vertellen dat schrijver George R.R. Martin hem verteld heeft wie op de IJzeren Troon komt te zitten.

Op 24 april is de eerste aflevering te zien. Deze draagt de titel The Red Woman en heeft een synopsis: "Jon Snow (Kit Harington) is dood. Daenerys (Emilia Clarke) ontmoet een sterke man. Cersei (Lena Headey) ziet haar dochter opnieuw."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Bella Heathcote gecast in 'The Man in the High Castle' seizoen 2
Series / Nieuws

Bella Heathcote gecast in 'The Man in the High Castle' seizoen 2

De actrice was eerder te zien in films zoals Dark Shadows en Pride and Prejudice and Zombies.

De Australische actrice Bella Heathcote (Pride and Prejudice and Zombies) zal een vaste rol spelen in het tweede seizoen van Amazons dramaserie The Man in the High Castle. Heathcote zal de rol spelen van Nicole Becker, een jonge filmregisseur uit Berlijn, wier pad zich kruist met dat van hoofdpersonage Joe (Luke Kleintank).

The Man in the High Castle speelt zich af in een ruw en verdeeld Amerika in 1962, waarin het Oosten en Mid-Westen van het land in handen is van de nazi's en het Westen in hand van de Japanners. Tussen deze twee gebieden bevindt zich een neutrale zone. Het nieuwe seizoen van de serie wordt eind dit jaar nog beschikbaar gesteld door Amazon.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Duistere trailer 'Penny Dreadful' s3
Series / Trailer

Duistere trailer 'Penny Dreadful' s3

Het kwaad komt naar de Aarde...



Showtime heeft een gloednieuwe trailer vrijgegeven voor het derde seizoen van Penny Dreadful. Het is een behoorlijk duistere trailer die laat zien dat onze helden zich op een behoorlijk slechte plek bevinden. Het kwaad komt naar de Aarde, in de vorm van een monster dat sinds het begin der tijden op Vanessa (Eva Green) gejaagd heeft. "Ze heeft ons nodig," zegt Sir Malcolm (Timothy Dalton) dan ook in bovenstaande trailer.

Dit seizoen probeert Dr. Seward (LuPone) Vanessa (Eva Greene) op een onconventionele manier te behandelen. Tegelijk is er Ethan (Josh Hartnett) die in diepe problemen geraakt en Sir Malcolm (Timothy Dalton) die tegenover nieuwe uitdagingen staat. Op de achtergrond zijn de schurken dus bezig met het uitvoeren van hun duistere plannen.

Penny Dreadful gaat op 1 mei verder in de Verenigde Staten.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eerste synopsis 'Game of Thrones' seizoen 6
Series / Nieuws

Eerste synopsis 'Game of Thrones' seizoen 6

HBO maakt er ergens ook wel een grap van.

Game of Thrones keert op 24 april terug naar HBO. De Amerikaanse zender heeft nu een eerste synopsis vrijgegeven voor het nieuwe seizoen, die weer duidelijk maakt waar HBO in gelooft. Jon Snow (Kit Harington) is volgens de kabelzender écht dood en maakt geen kans meer op leven.

"Jon Snow (Kit Harington) is dood. Daenerys (Emilia Clarke) ontmoet een sterke man. Cersei (Lena Headey) ziet haar dochter opnieuw." De aflevering draagt verder de titel The Red Woman, wat uiteraard een verwijzing is naar Melisandre (Carice van Houten), die vermoedelijk met een flinke identiteitscrisis kampt.

Er is verder ook een uitgebreide synopsis van het zesde seizoen vrijgegeven. "Na de schokkende ontwikkelingen aan het einde van seizoen vijf, waaronder Jon Snows bloederige lot in de handen van de muitende manschappen in Castle Black, de bijna-doodervaring van Daenerys in de vechtputten van Mereen en de publieke vernedering van Cersei in de straten van King's Landing, hergroeperen de overlevenden van alle delen van Westeros en Essos zich om vooruit te blijven gaan, onvermijdelijk richting hun eigen lotsbestemming. Bekende gezichten vormen nieuwe allianties om hun strategische kansen op overleving te vergroten en nieuwe personages komen op om de machtsbalans in het oosten, westen, noorden en zuiden te verstoren."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.