Seizoen 8 laatste voor The Vampire Diaries?

Volgens Ian Somerhalder wel...

Geoffrey Ketels, 11-04-2016 14:46

Let op: dit bericht bevat mogelijk spoilers

Eerder stond hier reeds te lezen dat The Vampire Diaries ster Kat Graham de serie zou verlaten. Ze stapt hiermee in de voetsporen van Nina Dobrev die er eerder reeds voor koos om haar leven in Mystic Falls vaarwel te zeggen.
Met Kat Graham zou opnieuw een belangrijk lid van de cast verdwijnen waardoor er meteen werd gespeculeerd over een mogelijk einde van de reeks. Dat einde zou zomaar eens vroeger kunnen komen dan verwacht, althans wanneer we die andere The Vampire Daires ster Ian Somerhalder mogen geloven.

Somerhalder liet zich tijdens WalkerStalkerCon in Nashville ontvallen dat er met het productieteam en de cast overeen werd gekomen om nog één laatste seizoen te maken om de reeks in schoonheid af te kunnen sluiten. Het nieuws werd nog niet officieel bevestigd door The CW. Een woordvoerder van het netwerk liet wel in een statement weten dat er nog geen concrete beslissingen zijn genomen over de toekomst van de serie. We hebben het gevoel dat hier zeer binnenkort toch meer duidelijkheid over zal komen.

Zouden jullie graag willen dat The Vampire Diaries ook na het achtste seizoen blijft verder gaan of is de tijd gekomen om de stadspoort van Mystic Falls definitief te sluiten?

Bron: TV.com

Lees meer over: The Vampire Diaries, serie, The CW, Kat Graham, Ian Somerhalder

Populair nieuws

Laatste serienieuws

4 internationaal bekroonde series op NPO Plus

4 internationaal bekroonde series op NPO Plus

Populair nieuws

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader