search

Ons nieuws van maandag 11 april 2016

Actievolle nieuwe trailer 'Game of Thrones'
Series / Trailer

Actievolle nieuwe trailer 'Game of Thrones'

De strijd tussen de ondoden en de mensen staat op het punt los te barsten...



HBO heeft een gloednieuwe trailer vrijgegeven voor het aankomende zesde seizoen van Game of Thrones. Duidelijk moge zijn dat men nog steeds niet klaar is met onduidelijkheid scheppen rond het lot van Jon Snow (Kit Harington). Ook in deze trailer ligt er flinke nadruk op het personage waarvan velen betwisten dat hij écht dood is.

Andere beelden tonen meer van de naderende strijd tussen de mensen en de White Walkers. We krijgen zowaar beelden te zien van enkele White Walker commandanten. Het zal weinig mensen na het zien van Hardhome afgelopen seizoen verbazen dat die hun zetten eindelijk gaan maken en beginnen met hun invasie van Westeros.

De eerste aflevering van het seizoen, The Red Woman, zal dat echter nog niet laten zien. Dat blijkt uit de synopsis die is vrijgegeven voor de aflevering van 24 april: "Jon Snow (Kit Harington) is dood. Daenerys (Emilia Clarke) ontmoet een sterke man. Cersei (Lena Headey) ziet haar dochter opnieuw."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Seizoen 8 laatste voor The Vampire Diaries?
Series / Nieuws

Seizoen 8 laatste voor The Vampire Diaries?

Volgens Ian Somerhalder wel...

Geoffrey Ketels
Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Eerder stond hier reeds te lezen dat The Vampire Diaries ster Kat Graham de serie zou verlaten. Ze stapt hiermee in de voetsporen van Nina Dobrev die er eerder reeds voor koos om haar leven in Mystic Falls vaarwel te zeggen.

Met Kat Graham zou opnieuw een belangrijk lid van de cast verdwijnen waardoor er meteen werd gespeculeerd over een mogelijk einde van de reeks. Dat einde zou zomaar eens vroeger kunnen komen dan verwacht, althans wanneer we die andere The Vampire Daires ster Ian Somerhalder mogen geloven.

Somerhalder liet zich tijdens WalkerStalkerCon in Nashville ontvallen dat er met het productieteam en de cast overeen werd gekomen om nog één laatste seizoen te maken om de reeks in schoonheid af te kunnen sluiten. Het nieuws werd nog niet officieel bevestigd door The CW. Een woordvoerder van het netwerk liet wel in een statement weten dat er nog geen concrete beslissingen zijn genomen over de toekomst van de serie. We hebben het gevoel dat hier zeer binnenkort toch meer duidelijkheid over zal komen.

Zouden jullie graag willen dat The Vampire Diaries ook na het achtste seizoen blijft verder gaan of is de tijd gekomen om de stadspoort van Mystic Falls definitief te sluiten?
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eerste promo tweede seizoen 'Scream'
Series / Trailer

Eerste promo tweede seizoen 'Scream'

Iedereen is nu verdacht.

[video_embed]1582[/video_embed]

Er is een teaser vrijgegeven voor het tweede seizoen van MTVs Scream. In het eerste seizoen werd er een moordenaar gevangen, maar uit bovenstaande beelden blijkt dat iedereen gewantrouwd wordt. De video debuteerde tijdens de MTV Movie Awards en laat meteen iets zien rond het einde van het eerste seizoen. Op 30 mei gaan de uitzendingen verder. Een synopsis is er ook al:

Het tweede seizoen pikt de draad op als Emma (Willa Fitzgerald) terugkeert naar Lakewood, nadat ze enkele maanden teruggetrokken heeft doorgebracht "“ de meesten vragen zich desondanks af of ze echt verder is gegaan. Ondertussen verbergt Audrey (Bex Taylor-Klaus) haar band met de moordenaar, maar wordt ze achtervolgd door iemand die de waarheid kent. Brooke (Carlson Young) en Jake (Tom Maden) verbergen hun romance voor Mayor Maddox, en Noah (John Karna) komt dichterbij de waarheid achter de moorden in seizoen 1. Het moorddadige verleden van Lakewood, zowel recent als in het verleden, komt in beeld en deze moordenaar is erop gebrand de helden neer te brengen in een storm van verraad en bloedvergieten."

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwe showrunner voor HBO's 'Vinyl'
Series / Nieuws

Nieuwe showrunner voor HBO's 'Vinyl'

Er moet een nieuwe creatieve richting komen.

Ondanks tegenvallende kijkcijfers en reacties werd HBO's Vinyl verlengd voor een tweede seizoen. De serie die ontstond uit een samenwerking tussen Martin Scorsese en Mick Jagger krijgt nu een nieuwe showrunner. Terrence Winter is er namelijk vanaf gehaald om er een nieuwe creatieve richting aan te geven.

Er is uiteraard al een vervanger gevonden: Scott Z. Burns. Hij is uitvoerend producent en werkte al eerder samen met HBO aan de serie Boardwalk Empire. HBO heeft een statement vrijgegeven hierover:

"Nu we naar het tweede seizoen van Vinyl toebewegen, hebben we besloten een verandering te maken in de creatieve richting van de serie. We hebben genoten van onze samenwerking met Terry Winters aan projecten als The Sopranos, Boardwalk Empire en Vinyl en we kijken uit naar onze volgende samenwerking. We zijn blij om Scott Z. Burns, uitvoerend producent en showrunner en Max Borenstein, uitvoerend producent, te verwelkomen als het nieuwe team achter de serie."

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Trailer 'Bloodline' seizoen 2
Series / Trailer

Trailer 'Bloodline' seizoen 2

Bestaande en nieuwe problemen voor de famillie.



Hierboven de trailer voor het tweede seizoen voor de voor een Emmy-genomineerde Netflix-serie Bloodline. In het nieuwe seizoen zien we de gevolgen van de slechte dingen die zich afspeelden in het debuutseizoen.

In seizoen 2 seizoen pakken John (Kyle Chandler), Meg (Linda Cardellini) en Kevin (Norbert Leo Butz) hun leven weer op na de gruwelijke gebeurtenissen aan het einde van seizoen 1, mede veroorzaakt door hun broer en zwarte schap van de familie Danny Rayburn (Ben Mendelsohn). Belangrijke nieuwe rollen in het vervolg zijn voor John Leguizamo en Andrea Riseborough.

Op 27 mei kun je het tiendelige nieuwe seizoen van Bloodline, bedacht door Todd A. Kessler, Glenn Kessler en Daniel Zelman, gaan bekijken via de grootse streamingdienst van de wereld, Netflix.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.