Promo 'Game of Thrones'-aflevering Home

Promo Game of Thrones-aflevering Home

En is het zevende seizoen het laatste?

Jim Pedd, 25 april 2016 om 12:13


Gisteren was dan eindelijk de première van de eerste aflevering van het zesde seizoen van HBO’s Game of Thrones. Vandaag hebben we alvast een promo voor de volgende episode, Home getiteld. Een synopsis is er helaas nog niet. Naast de promo heeft THR een interessant nieuw artikel over het aantal afleveringen dat de HBO-serie nog te gaan heeft.

Showrunners D.B. Weiss en David Benioff meldden onlangs al dat er mogelijk nog maar 13 afleveringen te gaan zijn tot het einde van de serie (die overigens al verlengd is voor een zevende seizoen). Nu zou het kunnen dat de serie eindigt met het zevende seizoen, of nog maximaal vijf afleveringen in het achtste krijgt.

”We realiseerden ons in 2013 toen we een paar dagen doorbrachten met George [R.R. Martin] in Santa Fe om de toekomst van de boekenreeks en televisieserie te bespreken, dat we de boeken in zouden halen,” vertelden ze tegenover THR. ”Het schema van George is geheel het zijne, zoals het hoort voor een boekenschrijver. Maar wij hebben een vast schema – een nieuw seizoen per jaar. In het begin hoopten we dat we zeven seizoenen zouden krijgen om het verhaal te vertellen. Zeven koninkrijken, zeven goden, zeven boeken – zeven voelde als ons geluksgetal. De warrigheid van de verhalen is misschien niet zo elegant, maar we verwachten tussen de 70 en 75 uren voor de credits voor het laatst rollen.”

Er zijn dus meer mogelijkheden: het volgend seizoen zou het laatste kunnen zijn, of er kan een achtste seizoen met vijf episodes volgen. Morgen hebben we de recap van de première van het zesde seizoen: The Red Woman.

Bron: THR

Lees meer over: game of thrones, home, promo, george rr martin, hbo, aflevering

Informatie over de serie: Game of Thrones

Populair nieuws