'The Big Bang Theory' gaat nog zeker drie jaar door

Nog zeker 3 jaar 'The Big Bang Theory'

Sheldon Cooper & co. zijn nog tot zeker 2017 op tv te zien.

Zilko Tarici, 13 maart 2014 om 01:42

CBS heeft aangekondigd dat hun populaire comedy-serie The Big Bang Theory drie jaar wordt verlengd. De serie is de meest gekeken comedy-serie van het moment en zal nog zeker doorgaan tot het seizoen van 2016-2017.
''Comedy is een groot deel van onze programmering, en The Big Bang Theory is de grootste comedy-show op tv'', aldus Nina Tassler, voorzitter van CBS Entertainment. ''Deze deal versterkt onze netwerkpositie voor de komende seizoenen en is een nieuw hoofdstuk in de fantastische werkrelatie die CBS heeft met Warner Bros. Television op het gebied van comedy. We zijn er trots op om elke week te kunnen werken met grote talenten als Chuck Lorre, Steve Molaro en hun geweldige cast''

De hoofdrollen in The Big Bang Theory zijn weggelegd voor Johnny Galecki, Jim Parsons, Kaley Cuoco-Sweeting, Simon Helberg, Kunal Nayyar, Mayim Bialik en Melissa Rauch. Chuck Lorre, Steve Molaro en Bill Prady zijn de uitvoerende producenten. De serie wordt gemaakt door Chuck Lorre Productions, Inc., in samenwerking met Warner Bros. Television. Chuck Lorre en Bill Prady zijn ook de bedenkers van de serie.

Bron: CBS

Lees meer over: the big bang theory, jim parsons, kaley cuoco, simon helberg, johnny galecki

Informatie over de serie: The Big Bang Theory

Populair nieuws