'Game of Thrones' aflevering 'Battle of the Bastards' scoort 10/10 op IMDb!

'Game of Thrones' scoort 10/10 op IMDb

Beste GoT-episode tot op heden?

Bram de Groot, 21 juni 2016 18:45

De website IMDb is een goede graadmeter als het gaat om hoe goed (of slecht) een film of tv-serie in de smaak valt bij het publiek. En nu is er toch iets redelijk unieks aan de hand. De meest recente aflevering van Game of Thrones krijgt namelijk de volle mep.
Na toch alweer zo'n 64.000 stemmen staat de aflevering Battle of the Bastards nog steeds op een 10/10. En het lijkt erop dat dit nog niet eerder is gebeurd in de historie van de bijzonder succesvolle HBO-serie over onder meer de Zeven Koninkrijken op het westelijke continent Westeros, gebaseerd op de verhalen van de Amerikaanse schrijver George R.R. Martin.

De aflevering Battle of the Bastards werd afgelopen zondag uitgezonden op de betaalzender HBO en verscheen maandag op HBO NL. Lees uiteraard nog even onze Recap. Volgende week volgt de afsluitende seizoen 6-aflevering The Winds of Winter.

Vind jij Battle of the Bastards ook zo goed?

Bron: IMDb

Lees meer over: Game of Thrones, Battle of the Bastards, IMDb, seizoen 6, jon snow, Ian McShane, hbo, 2016, Kit Harington, after the thrones, No one, The Winds of Winter

Informatie over de serie: Game of Thrones

Populair nieuws