Showrunners over toekomst 'Game of Thrones'

Showrunners over toekomst Game of Thrones

Wat gaat seizoen zeven ons brengen en hoeveel afleveringen hebben we nog te gaan?

Jim Pedd, 29 juni 2016 10:11

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Afgelopen zondag werd het zesde seizoen van HBO’s Game of Thrones afgerond. Toch is het verre van te vroeg om vooruit te blikken naar het zevende seizoen. Showrunners David Benioff en D.B. Weiss gingen tegenover Deadline in op wat we mogen verwachten van de serie.

”Er is nog zoveel waar het volgende seizoen om kan draaien: bijvoorbeeld ontdekken wat er in dat hoofd van Cersei schuil gaat,” aldus Weiss. ”Wie is ze? Cersei heeft verschrikkelijke dingen gedaan in haar leven en kan een wreed mens zijn, maar wat haar enigszins sneu maakt is dat ze echt van haar kinderen hield. Nu die allemaal weg zijn, is het interessant om je af te vragen wie ze is zonder haar kinderen. Het antwoord op die vraag krijg je volgend seizoen. Er zit nog zoveel aan te komen.”

Verder benadrukte Benioff dat er nog maar 13 uur komen. ”We hebben het over nog twee seizoenen. Vanaf het begin hebben we het gehad over 70-75 uur en dat is waar we mee eindigen. Noem het voor dit moment 73. We proberen een coherent en samenhangend verhaal te vertellen met een begin, midden en eind. Zoals Dan gezegd heeft, weten we al enige tijd dat we erheen gaan. De laatste beelden van zondag bewijzen dat. Daenerys gaat eindelijk terug naar Westeros; Jon Snow is koning in het Noorden en Cersei zit op de IJzeren Troon. En we weten dat de Night King er klaar voor is. De stukken staan op het bord en sommige delen zijn er al van weggehaald. We gaan nu richting het eindspel.”

De bedoeling is om in juli te beginnen met de opnames van seizoen 7.


Bron: Deadline

Lees meer over: Game of Thrones, DB Weiss, David Benioss, Seizoen, HBO, Einde

Informatie over de serie: Game of Thrones

Populair nieuws