search
Nieuwe trailer Baz Luhrmanns Netflix-serie 'The Get Down'
Series / Trailer

Nieuwe trailer Baz Luhrmanns Netflix-serie 'The Get Down'

Een serie over de muziekwereld in de jaren '70 en de grondleggers van de hiphop.



Netflix zet haar missie om elke paar weken met een nieuwe serie te komen gestaag voort, en laat dit vandaag wederom merken door een nieuwe trailer vrij te geven van Baz Luhrmanns The Get Down. De nieuwe serie gaat over de muziekwereld van de jaren '70 en laat zien hoe de indertijd nieuwe muziekstroming hiphop zich ontwikkelt.

In de trailer horen we een nieuwe plaat van hiphoplegende Nas, die ook dienst doet als 'creative consultant' van de serie. In tegenstelling tot andere Netflix Original-series worden op 12 augustus niet direct alle twaalf afleveringen van het eerste seizoen vrijgegeven, maar alleen de eerste zes. De overige afleveringen volgen op een nog onbekende datum.

De cast van The Get Down bestaat voornamelijk uit onbekende jonge acteurs, maar er zullen ook bekende gezichten te zien zijn, zoals Jimmy Smits, Giancarlo Esposito en Jaden Smith. De serie zal ietwat onder druk staan, want de soortgelijke muzikale serie Vinyl van HBO werd afgelopen week nog een tweede seizoen ontzegd na tegenvallende kijkcijfers.

Aanbevolen artikelen