search
Geen tweede seizoen 'Stranger Things' zou "dom" zijn
Series / Nieuws

Geen tweede seizoen 'Stranger Things' zou "dom" zijn

Netflix-baas Reed Hastings ziet het succes.

Sinds een paar weken is op Netflix de sci-fi 80's-serie Stranger Things te zien. De serie is een groot succes en werd goed ontvangen, met een 9,1 op de IMDb en 94% op Rotten Tomatoes. Nu heeft Netflix-baas Reed Hastings tegenover The Guardian laten weten dat het dom zou zijn als er geen vervolg komt.


Op de vraag van The Guardian of er een vervolg komt, zei Hastings: "We zouden dom zijn het niet te doen." Volgens Hastings past de show prima bij Netflix, waarvan bekend is dat ze graag afwijkende shows willen hebben. Ondanks dat er geen kijkcijfers bekend worden gemaakt, zijn sites als IMDb een goede graadmeter om te zien of een serie succes heeft op Netflix.

De achtdelige serie van The Duffer Brothers is gebaseerd op onder meer de films van Steven Spielberg, John Carpenter, Stephen King en George Lucas en roept veel herinneringen op bij fans die veel jaren 70 en 80 films en series hebben gezien. Een tweede seizoen is nog niet officieel bevestigd, al werd er aan het einde wel gehint naar een vervolg.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen