Donald Glover niet in voor meer 'Community'

Donald Glover niet in voor meer Community

Hij legt uit waarom hij niet terug keerde voor het zesde seizoen.

Jim Pedd, 11 augustus 2016 om 12:05

Met enige regelmaat spreekt een van de castleden of showrunner Dan Harmon de hoop uit dat er ooit meer afleveringen volgen van komedieserie Community. Men hoopt er natuurlijk vooral op het adagium ‘six seasons and a movie’ te kunnen realiseren.
Geheel tegen de traditie in is er nu een castlid dat laat weten er vrede mee te hebben dat de show voorbij is. Acteur [url2=]Donald Glover[/url2], die na het vijfde seizoen vertrok, vertelde: ”Ik denk dat alles een dood-clausule moet hebben. Mensen gaan ooit dood. Donald Trump gaat bijvoorbeeld ooit dood. Dat wordt gegarandeerd. En dat is geweldig. Het is belangrijk dat dingen tot een einde komen. Ik ben er blij mee, want het zorgt ervoor dat dingen vooruit gaan. Ik raak erg gefrustreerd omdat ik veel dingen zie die beter zouden kunnen zijn, maar dat niet worden omdat ze nog niet dood zijn.”

Daarmee bedoelt Glover niet dat hij spijt heeft van zijn tijd bij de serie, maar wel dat hij het gewoon goed geweest vond. ”Ik wilde er niet van wegrennen.” Misschien is het dus maar goed, dat Dan Harmon nog niet begonnen is met het schrijven van de film.

Bron: TVLine

Lees meer over: Community, Dan Harmon, Donald Glover, Troy, Seizoen 6, NBC, Komedie, Yahoo

Informatie over de serie: Community

Populair nieuws