Nieuwe featurette 'Ash vs. Evil Dead' seizoen 2

Vanaf 2 oktober komt onze favoriete demonenslachter weer in actie!

Zilko Tarici, 30-08-2016 11:00


Starz heeft vandaag een nieuwe featurette van Ash vs. Evil Dead seizoen 2 vrijgegeven. In de blik achter de schermen wordt uitgelegd in welke toestand we Ash Williams (Bruce Campbell) zullen aantreffen wanneer de serie in oktober terugkeert.

De cast van het tweede seizoen bestaat naast Campbell uit acteurs zoals Lucy Lawless (als Ruby, die nu de Necronomicon in haar bezit heeft), Ray Santiago (als Pablo Simon Bolivar) en Dana DeLorenzo (als Kelly Maxwell). Nieuwe toevoegingen zijn Michelle Hurd als het voormalige liefje van Ash, Lee Majors als Brock Williams, de vader van Ash en Ted Raimi als Chet Kaminski, een jeugdvriend van de demonenjager.

In het tweede seizoen keert Ash terug naar zijn geliefde Jacksonville en zijn thuisplaats Elk Grove. Daar confronteert hij Ruby, waarmee hij uiteindelijk moet samenwerken om het tegen het kwaad op te nemen in Elk Grove.

Uitvoerend producenten van Ash vs. Evil Dead zijn Sam Raimi, Rob Tapert, Bruce Campbell, Ivan Raimi, Craig DiGregorio, Aaron Lam en Moira Grant. Op 2 oktober a.s. wordt de eerste aflevering van het nieuwe seizoen uitgezonden door Starz.





Bron: Starz

Lees meer over: Ash vs Evil Dead, Bruce Campbell, Sam Raimi, Lucy Lawless, Rob Tapert

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Recensie Netflix-serie 'Who Killed Jill Dando?'

Recensie Netflix-serie 'Who Killed Jill Dando?'

Populair nieuws

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie