Eerste foto 'Sherlock' seizoen 4

Eerste foto Sherlock seizoen 4

Serieuze blikken op deze foto.

Jim Pedd, 2 september 2016 om 12:24

Fans van BBC-serie Sherlock moeten behoorlijk geduldig zijn, want de première vindt pas in 2017 plaats. Toch wil de BBC alvast wat dingen laten zien en daar hoort een eerste beeld bij van Sherlock Holmes (Benedict Cumberbatch) en Dr. Watson (Martin Freeman). De twee lijken wat somber te kijken, wat ernaar kan hinten dat het een moeilijke tijd wordt voor de twee vrienden.
Er is nog geen teken van andere personages, maar we gaan er vanuit dat onder meer Molly Hooper (Louise Brealey), Mary Morstan/Mrs. Watson (Amanda Abbington), Detective Inspector Greg Lestrade (Rupert Graves), Mrs. Hudson (Una Stubbs) en Sherlocks broer Mycroft Holmes (Mark Gatiss) allemaal weer te zien zijn.

De show gaat direct verder na de gebeurtenissen in de Christmas Special van laatst. In een teaser voor het nieuwe seizoen liet men nog even in het midden wat er gaat komen dat voor moeilijkheden zorgt in Engeland. Het is maar de vraag of dat Moriarty gaat zijn, of gewoon het nieuwe personage van Toby Jones, die een slechterik speelt.


Lees meer over: Sherlock, Foto, BBC, Benedict Cumberbatch, Martin Freeman

Informatie over de serie: Sherlock

Populair nieuws