search

Ons nieuws van vrijdag 2 september 2016

Jeremy Davies speelt Jezus in 'American Gods'
Series / Nieuws

Jeremy Davies speelt Jezus in 'American Gods'

De veelbelovende nieuwe serie van Hannibal-showrunner Bryan Fuller.

Jeremy Davies (Saving Private Ryan, Solaris) zal de rol spelen van Jezus, ja die Jezus, in de nieuwe Starz-serie American Gods. Davies speelde eerder een rol in Hannibal, een serie van American Gods-showrunner Bryan Fuller.

American Gods vertelt het verhaal van Shadow Moon (Ricky Whittle), een ex-gevangene die nu werkt als bodyguard en reisgenoot van de mysterieuze Mr. Wednesday (Ian McShane). Het duo raakt al snel betrokken bij een strijd tussen de goden van de oude mythologie en de nieuwe goden van geld, media en technologie.

De imposante cast van de serie bestaat verder uit acteurs zoals Ian McShane, Sean Harris, Gillian Anderson, Pablo Schreiber, Emily Browning, Yetide Badaki, Bruce Langley, Crispin Glover, Orlando Jones, Peter Stormare, Cloris Leachman, Jonathan Tucker, Corbin Bernsen, Demore Barnes, Mousa Kraish, Chris Obi en Omid Abtahi.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Danny Rand is gewond op nieuwe setfoto's Marvels 'Iron Fist'
Series / Foto's

Danny Rand is gewond op nieuwe setfoto's Marvels 'Iron Fist'

Finn Jones (Game of Thrones) speelt de hoofdrol in de nieuwe Netflix-serie.

De opnames van Iron Fist, de vierde gezamenlijke serie van Marvel en Netflix, zijn nog steeds volop in gang, en daar horen natuurlijk de nodige setkiekjes bij. Onlangs vonden er een aantal buitenopnames plaats op de straten van New York City, waarbij acteur Finn Jones (die Danny Rand alias Iron Fist speelt) werd gespot met bebloede handen. Een aantal van deze foto's kun je nu hieronder bekijken!

In de serie keert Danny Rand terug naar New York na een paar jaar spoorloos te zijn verdwenen. Hij moet het nu als Iron Fist met behulp van zijn ongelooflijke kung fu-kunsten opnemen tegen een groep criminelen die zijn stad onveilig maken. Naast Jones zijn er in de serie ook rollen weggelegd voor o.a.Jessica Henwick als Colleen Wing, David Wenham als Harold Meachum, Jessica Stroup als Joy Meachum, Tom Pelphrey als Ward Meachum en Carrie-Anne Moss, die na haar opwachting in Jessica Jones opnieuw de rol speelt van advocate Jeri Hogarth.

Iron Fist zal waarschijnlijk in het eerste kwartaal van 2017 beschikbaar worden gesteld door Netflix.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eerste details 2e seizoen 'Stranger Things'
Series / Nieuws

Eerste details 2e seizoen 'Stranger Things'

Wat gaan we zien in de volgende reeks?

Na de aankondiging van het tweede seizoen van Stranger Things, vertellen showrunners Matt en Ross Duffer tegenover Entertainment Weekly nu wat details over het seizoen dat negen afleveringen zal tellen. De afleveringen gaan zich in 1984 afspelen.

"Het wordt geen anthologie," aldus Ross Duffer. Dus de afleveringen volgen direct op wat we eerder al te zien kregen. "We hebben het wel gehad over een grotere tijdsprong, waarin de kinderen ouder zijn en de boel zich in een ander decennium afspeelt. Dat is iets waar we lang over gesproken hebben vanaf het begin. Maar er zit hier gewoon nog teveel verhaal. Zo weten we niet wat er met Eleven gebeurd is."

De volgende reeks krijgt in elk geval vier belangrijke nieuwe personages. Ook haalt men inspiratie uit films van James Cameron. "Hij is briljant. En ik denk dat een van de redenen waarom hij succesvolle vervolgen maakt, komt omdat hij ze anders laat overkomen, zonder uit het oog te verliezen wat we zo goed vonden aan het origineel," aldus Matt.

Ook gaan we nu buiten het stadje Hawkins en meer zien van het Upside Down. "Ik kan je zeggen dat we openen op een plek buiten Hawkins. We hebben het gordijn nu pas een beetje teruggetrokken, en een klein beetje onthuld van de Upside Down. Dus we willen dit zeker meer verkennen. Er is nog veel dat we niet van het Upside Down weten."

Een hint naar het verhaal van het vervolg komt van Ross: "We hebben natuurlijk een poort naar een andere dimensie geopend. Die staat nog altijd open. En er zijn nog veel vragen. Zoals, als het Monster dood is, of dat het enige monster was. En wat er nog meer is daar. We gaan er niet teveel op in totdat ze aan het einde Will zien. Dus die poort staat nog open en we hebben al lang zitten denken over wat zich daarachter bevindt."

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eerste foto 'Sherlock' seizoen 4
Series / Foto's

Eerste foto 'Sherlock' seizoen 4

Serieuze blikken op deze foto.

Fans van BBC-serie Sherlock moeten behoorlijk geduldig zijn, want de première vindt pas in 2017 plaats. Toch wil de BBC alvast wat dingen laten zien en daar hoort een eerste beeld bij van Sherlock Holmes (Benedict Cumberbatch) en Dr. Watson (Martin Freeman). De twee lijken wat somber te kijken, wat ernaar kan hinten dat het een moeilijke tijd wordt voor de twee vrienden.

Er is nog geen teken van andere personages, maar we gaan er vanuit dat onder meer Molly Hooper (Louise Brealey), Mary Morstan/Mrs. Watson (Amanda Abbington), Detective Inspector Greg Lestrade (Rupert Graves), Mrs. Hudson (Una Stubbs) en Sherlocks broer Mycroft Holmes (Mark Gatiss) allemaal weer te zien zijn.

De show gaat direct verder na de gebeurtenissen in de Christmas Special van laatst. In een teaser voor het nieuwe seizoen liet men nog even in het midden wat er gaat komen dat voor moeilijkheden zorgt in Engeland. Het is maar de vraag of dat Moriarty gaat zijn, of gewoon het nieuwe personage van Toby Jones, die een slechterik speelt.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Fox maakt King Arthur-legende tot politieserie
Series / Nieuws

Fox maakt King Arthur-legende tot politieserie

Arthur wordt een graffitikunstenaar met de naam Art...

FOX gaat een serie maken rond de legende van Koning Arthur. Maar waar de meeste mensen er dan vanuit zouden gaan dat het een serie wordt die zich in de middeleeuwen afspeelt, wordt het nu een modern politiedrama met de naam Camelot. The Hollywood Reporter onthulde het nieuws, en stelt dat Gail Berman en Joe Eraley de pilot ontwikkelen. Het script wordt geschreven door Dan Frey en Ru Sommer.

"Het drama, dat bij Fox terecht kwam in een competitieve situatie met een script en een 'penalty commitment', is een nieuwe blik op de legendarische verhalen van Koning Arthur als een politiedrama. Als oeroude magie ontwaakt in het hedendaagse Manhattan, moet een graffitikunstenaar met de naam Art samenwerken met zijn beste vriend Lance en ex Gwen, een idealistische politieagent, in een poging zijn lotsbestemming te realiseren en het op te nemen tegen de kwaadaardige krachten die de stad bedreigen."

Wat vinden jullie van het idee?

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Marc Maron speelt Sam Sylvia in GLOW
Series / Nieuws

Marc Maron speelt Sam Sylvia in GLOW

Hij speelt een Hollywood director met een gecompliceerd verleden.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.

Netflix heeft een nieuwe naam bekend gemaakt voor haar nieuwe komedie 'GLOW'. Marc Maron zal immers de cast vervoegen. Eerder raakte reeds bekend dat Alison Brie en Betty Gilpin deel zullen gaan uitmaken van de cast.

Maron zal in GLOW (een serie over de vrouwelijke worstel kampioenschappen) de rol op zich nemen van Sam Sylvia. Het betreft hier een Hollywood director die over een (op z'n zachtst gezegd) gecompliceerd verleden beschikt wanneer het aankomt op vrouwen. Het is evenwel zijn taak om nu plots zomaar even 14 van deze vrouwen tot echte Hollywood sterren te maken.

De showrunners van de reeks GLOW zijn niet van de minsten. Aan het project werken immers Liz Flahive (bekend van Homeland) en Carly Mensch (Orange Is The New Black) mee. Jenji Kohan en Tara Hermann zijn aangesteld als executive producers. Kijk jij al uit naar deze nieuwe Netflix reeks en ben je ook al zo benieuwd naar hoe Maron zijn rol precies zal gaan invullen?

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.