Dit is Ghost Rider voor 'Agents of S.H.I.E.L.D.'

Gespeeld door Gabriel Luna.

Bram de Groot, 05-09-2016 12:18


Binnenkort gaat het vierde seizoen van Agents of S.H.I.E.L.D. van start. Eén van de nieuwe personages in de superhelden-actieserie van Marvel/ABC is Ghost Rider, het later ego van Robbie Reyes. De rol wordt gespeeld door acteur Gabriel Luna (Matador). Hierboven en -onder een foto en een tease.

De foto verscheen op Entertainment Weekly en vooralsnog is hij nog niet te zien als de vurige anti-held die twee keer door Nicolas Cage werd gespeeld op het witte doek. Sinds die gefaalde pogingen een filmfranchise te starten zijn de rechten teruggekeerd naar Marvel Entertainment en voor nu wordt het personage dus gebruikt op het kleine scherm.

De eerste aflevering van het vierde seizoen van Agents of S.H.I.E.L.D. heet "The Ghost" en zal zich focussen op Ghost Rider. Op 20 september start ABC met het uitzenden van het gloednieuwe seizoen. De tease:


Bron: Entertainment Weekly

Lees meer over: agents of shield, marvel studios, abc, superhelden, shield, marvel, seizoen 3, Gabriel Luna, Ghost Rider, Clark Gregg, skye, phil coulsen, antoine triplett, Drea de Matteo, Karla Faye Gideon, 2016, Chloe Bennet

Populair nieuws

Populair nieuws

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie