search

Ons nieuws van maandag 5 september 2016

Geen vervolg meer voor Devious Maids
Series / Nieuws

Geen vervolg meer voor Devious Maids

De reeks wist nooit helemaal door te breken.

Lifetime heeft bekend gemaakt dat het de serie Devious Maids geen vervolg meer zal geven. Het nieuws komt ongeveer een maand nadat de finale aflevering van seizoen 4 werd uitgezonden. Dit is uiteraard slecht nieuws voor niet alleen de fans, maar ook voor de cast van de reeks. Vier seizoenen lang konden we immers het doen en laten volgen van sterren als Ana Ortiz, Dania Ramirez, Roselyn Sanchez, Judy Reyes, Susan Lucci en Rebecca Wisocky. Ook Tom Irwin en Grant Show maakten deel uit van de talentrijke cast.

Voormalig Desperate Housewives ster Eva Longoria werd aangesteld als executive producer voor de reeks wat haast voor een gegarandeerd succes moest zorgen. Helaas pakte dit toch even iets anders uit. Daar waar Desperate Housewives bijvoorbeeld al snel werd aanzien als een absolute Emmy favoriet kon Devious Maids eigenlijk nooit echt potten breken. De ratings vielen bovendien ook steeds meer tegen. De seizoensfinale van het vierde seizoen wist bijvoorbeeld nog maar een 0,3 te behalen binnen de leeftijdscategorie 18-49. De finale had ook minder dan 900.000 kijkers.

Ben jij een fan van Devious Maids en ga je deze reeks missen?

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Dit is Ghost Rider voor 'Agents of S.H.I.E.L.D.'
Series / Foto's

Dit is Ghost Rider voor 'Agents of S.H.I.E.L.D.'

Gespeeld door Gabriel Luna.Binnenkort gaat het vierde seizoen van Agents of S.H.I.E.L.D. van start. Eén van de nieuwe personages in de superhelden-actieserie van Marvel/ABC is Ghost Rider, het later ego van Robbie Reyes. De rol wordt gespeeld door acteur Gabriel Luna (Matador). Hierboven en -onder een foto en een tease.

De foto verscheen op Entertainment Weekly en vooralsnog is hij nog niet te zien als de vurige anti-held die twee keer door Nicolas Cage werd gespeeld op het witte doek. Sinds die gefaalde pogingen een filmfranchise te starten zijn de rechten teruggekeerd naar Marvel Entertainment en voor nu wordt het personage dus gebruikt op het kleine scherm.

De eerste aflevering van het vierde seizoen van Agents of S.H.I.E.L.D. heet "The Ghost" en zal zich focussen op Ghost Rider. Op 20 september start ABC met het uitzenden van het gloednieuwe seizoen. De tease:

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Trailer Paolo Sorrentino's 'The Young Pope'
Series / Trailer

Trailer Paolo Sorrentino's 'The Young Pope'

De miniserie is goed ontvangen in Venetië.In oktober brengt regisseur Paolo Sorrentino ons in samenwerking met onder meer HBO een ambitieuze miniserie, met hoofdrollen voor Jude Law en Diane Keaton. De tien afleveringen tellende show, The Young Pope, genaamd, heeft nu een trailer gekregen, die je hierboven kan bekijken.

Tijdens het Filmfestival van Venetië ging The Young Pope in première, waar deze met lovende kritieken werd ontvangen. De hoofdpersoon is de eerste Amerikaanse en jongste paus in de geschiedenis, Pius XIII, een rol voor Jude Law. Hij wordt verkozen na een moeizame verkiezing, waarbij hij meteen de nodige vijanden maakt. Volgens critici is de serie precies wat we gewend zijn van de Italiaanse regisseur Sorrentino. Prachtig gefilmd, vol mooie beelden en de nodige extravagantie.

Een officiële synopsis is er uiteraard ook al:
Lenny Balardo, aka Pius XIII, is de eerste Amerikaanse paus in de geschiedenis. Jong en charmant, lijkt zijn verkiezing wellicht het resultaat van een simpele maar effectieve mediastrategie van de Kardinalen. Maar zoals we weten, kan uiterlijk bedriegen. Vooral op de plaats en tussen de mensen die het grote mysterie van God als de leidraad in hun bestaan gekozen hebben. Die plaats is het Vaticaan en de mensen zijn de leiders van de Katholieke Kerk. En de meest mysterieuze en tegenstrijdige figuur van allemaal blijkt Pius XIII te zijn. Scherpzinnig en naïef, ouderwets en modern, twijfelachtig en vastberaden, ironisch, pijnlijk en meedogenloos. Pius XIII probeert de lange weg van menselijke eenzaamheid te bewandelen po zoek naar een god voor de mensheid. En voor hemzelf.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Bryan Fuller over 'Star Trek: Discovery'
Series / Nieuws

Bryan Fuller over 'Star Trek: Discovery'

Waarom heet het schip zo en hoe zit het met de hoofdpersoon?

Sinds de aankondiging van Star Trek: Discovery heeft showrunner [url2=]Bryan Fuller[/url2] het maar druk met kleine aankondigingen over zijn serie. Vandaag legt hij uit waarom de serie die naam heeft gekregen en wat de precieze gedachte is achter de nieuwe hoofdpersoon. Voor het eerst in de geschiedenis van de franchise volgt men namelijk geen scheepskapitein, maar de eerste luitenant.

"Het schip heet Discovery om een aantal redenen. Niet de minste daarvan is natuurlijk Stanley Kubricks bijdrage aan Discovery in 2001: A Space Odyssey, het NASA-schip The Discovery en natuurlijk het gevoel van ontdekking," aldus Fuller. Hij ziet ook een connectie tussen de betekenis van het woord voor fans van de franchise. De titel komt volgens hem ook van "wat het woord betekent voor het Star Trek publiek, dat de toekomst van Gene Roddenberry ziet waarin we als planeet leren samenwerken en nieuwe werelden en buitenaardse wezens zoeken, en hen willen begrijpen en met ze willen samenwerken."

Daarnaast ging Fuller in op het idee om eens geen kapitein te volgen. "Er zijn nu zes series geweest, elk vanuit het perspectief van de kapitein en het voelde alsof we eens voor een nieuw perspectief moesten kiezen." Het nieuwe personage is dan ook "geen kapitein" en heeft daardoor "een heel nieuwe dynamiek" met de bemanning. Volgens Bryan Fuller zorgt dat voor een "rijker, meer complex" verhaal over het leven aan boord van het schip.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.