search
Nieuwe castleden Steven Soderberghs Netflix-serie 'Godless'
Series / Nieuws

Nieuwe castleden Steven Soderberghs Netflix-serie 'Godless'

Jeff Daniels en Jack O'Connell werden eerder aangekondigd als hoofdrolspelers van de miniserie.

De opnames van Godless, de zesdelige western-miniserie van Netflix, is officieel van start gegaan in de Amerikaanse stad Santa Fe. Het betreft een project van regisseurs/scenaristen Steven Soderbergh en Scott Frank.


Jeff Daniels speelt in de serie een bandiet genaamd Frank Griffin die het Wilde Westen terroriseert terwijl hij ene Roy Goode (Jack O'Connell) opjaagt. Goode is de voormalige partner van Griffin, maar door omstandigheden nu zijn aartsvijand. Roy verschuilt zich op de ranch van Alice Fletcher (Michelle Dockery) in La Belle Mexico. Deze plek, waar alleen vrouwen wonen, wordt al snel opgeschrikt door de aankomst van Frank.

Naast de eerder genoemde acteurs, is nu bekendgemaakt dat Scoot McNairy (Argo, Killing Them Softly) de rol zal spelen van sheriff Bill McNue. Sam Waterston zal op zijn beurt de rol spelen van Marshal John Cook, Kim Coates speelt zakenman Ed Logan, Audrey Moore speelt Sarah Doule, Christiane Seidel is de mysterieuze Duitse vrouw Martha, Randy Oglesby een apotheker genaamd Asa Leopald en Christopher Fitzgerald is mijnexploitant J.J. Valentine.

Soderbergh, Frank en Casey Silver doen dienst als uitvoerend producenten van de serie. Netflix zal Godless ergens in 2017 beschikbaar stellen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen