Dromen in nieuwe trailer voor HBO's 'Westworld'!

Nieuwe trailer voor HBO's 'Westworld'

Nog zo'n twee weken!

Bram de Groot, 14-09-2016 12:23


Op de website DiscoverWestworld.com is een nieuwe trailer opgedoken voor de grootse HBO-serie Westworld. De trailer draagt de simpele titel "Dreams," iets dat het in de serie opgenomen attractiepark probeert te doen laten uitkomen.

Jonathan Nolan en Lisa Joy's Westworld is ondertussen niet ver meer verwijderd van verschijning. De serie die is gebaseerd op de gelijknamige low-budget film uit 1973 zou eigenlijk al in 2015 verschijnen, maar door enkele productie-hobbels werd de serie met zo'n jaar uitgesteld.

In de sci-fi serie bezoeken we dus een toekomstig pretpark. Het park belooft dat de bezoekers interactie kunnen hebben met robots die zich bewegen in beroemde historische omgevingen. De robots blijken echter een eigen willetje te hebben en vormen een bedreiging van de enthousiaste bezoekers.

Met rollen voor Anthony Hopkins, Ed Harris, Evan Rachel Wood, James Marsden, Thandie Newton en Jeffrey Wright start HBO op 2 oktober met uitzenden.

Bron: ComingSoon.net

Lees meer over: westworld, 2016, hbo, Ed Harris, Evan Rachel Wood, James Marsden, Ingrid Bolso Berdal, Anthony Hopkins, Jeffrey Wright, Michael Crichton, Jonathan Nolan, Divorce, Insecure

Informatie over de serie: Westworld

Populair nieuws