search
Kaley Cuoco: Elfde seizoen 'Big Bang Theory' is dure vraag
Series / Nieuws

Kaley Cuoco: Elfde seizoen 'Big Bang Theory' is dure vraag

1 miljoen dollar per aflevering lijkt niet genoeg te zijn.

CBS wist de vorige keer dat er een nieuw contract onderhandeld moest worden voor The Big Bang Theory de hoofdrolspelers te laten tekenen voor seizoenen 8,9 en 10. Nu al zijn de castleden bezig met onderhandelen over een elfde seizoen en dat doen ze precies zoals het moet: via de media.


Actrice Kaley Cuoco neemt klaarblijkelijk geen genoegen met de 1 miljoen dollar die ze op dit moment per aflevering betaald krijgt. Een elfde seizoen is, stelde ze tijdens Jimmy Kimmel Live, "een erg dure vraag". De belangrijkste conclusie die we daaruit kunnen trekken, is dat Cuoco meer geld wil zien. Mocht die opzet slagen, dan worden de sterren waarschijnlijk de best betaalde acteurs op televisie.

Showrunner Steve Molaro vertelde al eens over een mogelijk elfde seizoen dat de castleden allemaal terug moeten keren. Anders zou dat voor een vreemde situatie gaan zorgen. Maar of ze terugkeren hangt waarschijnlijk vooral af van de vraag of CBS bereid is de vele miljoenen die gevraagd worden neer te tellen.

Voorlopig is er gelukkig nog genoeg te genieten: het tiende seizoen gaat op 19 september in première en krijgt waarschijnlijk 24 afleveringen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen