Jen Richards krijgt terugkerende rol in Nashville

Jen Richards krijgt terugkerende rol in Nashville

Ze wordt de eerste transgender actrice voor CMT ooit.

Geoffrey Ketels, 14 september 2016 om 16:00

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De transgender actrice Jen Richards zal de cast vervoegen van het country music drama Nashville. Ze zal te zien zijn in het vijfde seizoen van de reeks in een terugkerende rol. Richards speelt in het vijfde seizoen een harde, maar begripvolle fysiotherapeute die één van de hoofdpersonages zal helpen bij het maken van enkele lastige keuzes. De casting van Richards betekent meteen ook de eerste van een transgender actrice voor het netwerk.
Het lijkt er inmiddels in ieder geval terug heel wat beter uit te zien voor Nashville dan enkele maanden geleden. Toen maakte ABC immers bekend dat het na vier seizoenen niet meer verder wou met de reeks. Het was uiteindelijk CMT samen met Hulu die er voor kozen om de serie terug op te pikken.

Inmiddels raakte bekend dat er verschillende nieuwe gezichten zullen opduiken in het vijfde seizoen en dat zijn niet van de minste. Niet alleen Richards heeft immers een rol gekregen, hetzelfde geldt ook voor Grammy winnares Rhiannon Giddens. Giddens zal in het vijfde seizoen van Nashville in de huid kruipen van Hanna Lee “Hallie” Jordan, een sociaal werkster met de 'stem van een engel'.

Helaas is er ook een keerzijde aan de medaille. Door de komst van enkele nieuwe personages moesten er ook enkele van de series regulars verdwijnen. Het gaat hierbij om Will Chase en Aubrey Peeples. Kijk jij uit naar het vijfde seizoen van Nashville?

Bron: The Hollywood Reporter

Lees meer over: Nashville, serie, Jen Richards

Informatie over de serie: Nashville

Populair nieuws