search
Premièredatum en poster 'Black Sails' seizoen 4 onthuld
Series / Nieuws

Premièredatum en poster 'Black Sails' seizoen 4 onthuld

Het betreft tevens het laatste seizoen van de piratenserie.

Starz heeft vandaag de premièredatum en poster onthuld van het vierde en tevens laatste seizoen van de serie Black Sails. De eerste aflevering van het nieuwe seizoen zal op 29 januari 2017 worden uitgezonden. Het seizoen zal in totaal uit tien afleveringen bestaan en laat het heroïsche einde zien van de Treasure Island-prequel.


In de Verenigde Staten trokken de eerste drie seizoenen van Black Sails wekelijks ruim 3,6 miljoen kijkers. De serie wordt in bijna 200 landen uitgezonden. Black Sails werd eerder voor meerdere Emmy Awards genomineerd en won in 2014 en 2016 deze prijs voor beste geluidsmontage en in 2014 daarnaast ook voor visuele effecten.

Black Sails speelt zich twintig jaar voorafgaand aan Robert Louis Stevensons klassieker verhaal af en gaat over Captain Flint (Toby Stephens), de meest gevreesde piraat van zijn tijd. De serie is een creatie van Jonathan E. Steinberg en Robert Levine en wordt geproduceerd door Steinberg, Levine, Michael Bay en zijn Platinum Dunes-partners Brad Fuller en Andrew Form.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen