Jemaine Clement gecast in 'X-Men' spinoff 'Legion'

Jemaine Clement gecast in 'Legion'

De komiek zal een nog onbekende rol spelen in de serie van Fargo-bedenker Noah Hawley.

Zilko Tarici, 11 oktober 2016 17:29

FX Networks heeft aangekondigd dat Flight of the Conchords-komiek Jemaine Clement (Men in Black 3, The BFG, What We Do in the Shadows) te zien zal zijn in mutantenserie Legion. Deadline bevestigt dat het gaat over personage dat in meerdere afleveringen zijn opwachting zal maken. Clement zal eind dit jaar te horen zijn in Disney's animatiefilm Moana.
De opnames van de X-Men-spinoff gingen afgelopen zomer van start in de Canadese stad Vancouver. De eerste aflevering zal ergens in het eerste kwartaal van 2017 worden uitgezonden. Legion gaat over David Haller, een man die sinds zijn jeugd worstelt met met mentale problemen. Wanneer hij de diagnose schizofrenie krijgt toegeschreven, brengt hij jaren door in psychiatrische inrichtingen. Na een vreemde ontmoeting komt hij er echter achter dat de stemmen die hij hoort en de visioenen die hij heeft wel eens echt zouden kunnen zijn.

De hoofdrollen in Leguon worden gespeeld door Dan Stevens (The Guest), Rachel Keller (Fargo), Aubrey Plaza (Parks and Recreation) en Jean Smart (Fargo).
Bron: FX Networks

Lees meer over: Legion, Noah Hawley, Dan Stevens, Jemaine Clement, Men in Black 3

Populair nieuws