search
Longmire krijgt zesde en laatste seizoen
Series / Nieuws

Longmire krijgt zesde en laatste seizoen

Netflix heeft een mooi einde in petto voor de western...

Netflix heeft bekend gemaakt dat de western Longmire een zesde en meteen ook laatste seizoen krijgt. De eerste drie seizoenen van de reeks werden nog uitgezonden op A&E toen Netflix er voor koos om het project over te nemen. Het zesde seizoen zal dan ook eveneens het derde seizoen zijn onder het bewind van de online streamingdienst. Het zesde deel van Longmire zal uit in totaal 10 afleveringen bestaan en gaat volgend jaar in première in de Verenigde Staten, Canada, Australië en Nieuw-Zeeland.


Executive producers van de reeks Greer Shephard, Hunt Baldwin en John Coveny wisten het volgende over de aankondiging van het zesde seizoen te vertellen;

"We zijn Netflix bijzonder dankbaar voor de mogelijkheid om een finaal hoofdstuk toe te kunnen voegen aan deze reeks. In het bijzonder zijn we gedreven om een mooie afsluiter te maken voor het verhaal dat zoveel mensen verspreid over de wereld gedurende toch enige tijd in de greep heeft gehad. We zullen de loyaliteit van onze fans dan ook absoluut belonen".

Ben jij een fan van de serie Longmire en kijk je uit naar het zesde en laatste seizoen?

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen